Uz lielveikalu – tikai no 18 gadu vecuma

Uz lielveikalu – tikai no 18 gadu vecuma

26. Jan 2015, 08:53 kas_tas_tads kas_tas_tads

Nu labi, varbūt nedaudz agrāk... Tomēr esmu no tām mammām, kas bērnu no lielveikaliem tur pa gabalu – mūsu peka savos 6 mēnešos vēl lielveikalā nav viesojusies. Nu nevajag viņai tos vīrusus, kondicionēto gaisu, sakaršanu un spilgto gaismu!

Šad tad ar ratiem aizbraucu līdz Matīsa tirgum, tur pie savām tantiņām varu nopirkt dārzeņus, arī šo to no gaļas vai piena produktiem. Tomēr iepirkšanos plānojam tā, lai apmēram reizi nedēļā vīrs vai es varam doties uz veikalu „uzpildīt krājumus”, bet bērnu tikmēr pieskata otrs no mums. Šad tad vēl ko vajadzīgu mājās pārnes vīrs, bet esam iemīļojuši arī iepirkšanos internetā ar bezmaksas (!) piegādi mājās. Izmantojam e-maxima.lv, pirkumins.lv, cibucabu.lv, minikid.lv. Arī to pašu veco labo ebay.co.uk. Tad nu tur var gan pārtiku, gan preces bērnam sagādāt.

Jāsaka godīgi, ka iepirkšanās mani nekad nav aizrāvusi, tāpēc neizjūtutās trūkumu un priecājos, ka laiks, kas tai veltīts ir minimāls.

kas_tas_tads kas_tas_tads 09. Feb 2015, 20:49 Dzerveņoga

Papētīju - tur tomēr cenas lielākas. Bet pozitīvi tas, ka laikam piedāvā bezmaksas piegādi.

kas_tas_tads kas_tas_tads 26. Jan 2015, 11:27 AnvoyT

Sabiedrībā ejam - gan uz radu, draugu tusiņiem, gan bēbīšu skolu. Tā ka nav tik traki.

Un par naudas vērtību - protams, jau pavisam maziņu to mācīšu - gribu, lai mācās cūciņā krāt naudiņu, saprot, cik kārotās lietas maksā. Bet tam jau nav vajadzīgi lielveikali. Mazi veikaliņi un tirgus arī tam lieliski noder. Protams, kad paaugsies, tad jau arī nāks uz lielo veikalu mums līdzi, bet tā nebūs "sestdienas izklaide", veikals - vienkārši lieta, kas jāizdara.

annijalise annijalise 26. Jan 2015, 11:15

nu tik tiešām, labi jau ir ka tā var, bet lai vai kā bērnam ir jāsaprot kas ir veikals, kā tajā ir jāuzveda, par bēbjiem un baciļiem piekrītu, bet vēlāk gan, kopā ar vecākiem, un un lai saprot ka neko raut nedrīkst no plaukta, viss tik ar vecāku ziņu.