Tommee Tippee Ultra pudelīte ir ērta un ļoti viegla

Tommee Tippee Ultra pudelīte ir ērta un ļoti viegla

28. Feb 2017, 11:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki, mani sauc Valters, man ir 3 meneši un 3 nedēļas, esmu aktivs, mazs puisītis, kurš ēd Aptamil maisījumu, diemžēl mammas piens beidzās ātri.

Tad nu sākām meklēt īsto pudelīti, lai apmierinātu, pirmkārt, mazo brīnumiņu. Valters ēd ik pēc 4 stundām, un kad sāk ēst, ēd ļoti strauji, steidzoties. Pēc maza laiciņa, nāk pieniņš atpakal ar lielu plūsmu, šķiet, ka mazajam puncī nepaliek nekas.

Mūsu prieks par jauno Tommee Tippee Ultra pudelīti ir neizmērojams, jo ražotāji ir padomājuši par gaisa plūsmu, mazajam nekrājās puncīti gaiss, kā arī piens tek vienmērīgi.

Pudelītes forma ir ļoti parocīga mazajam pasaules izzinātājam, kurš jau tagad mēģina satvert pudelīti, kas ļoti labi izdodas, jo Tommee Tippee Ultra pudelītē ir padomāts par svaru, pudelīte ir ērta un ļoti viegla. Mums mazais iecienījis arī citus ražotāja produktus, kā, piemēram, māneklīti. Valters ir sajūsmā.

Paldies!

Linda

SauleDace SauleDace 28. Feb 2017, 17:41

Es ari par Tommee Tippee pudeliti varu teikt tikai to labāko. Mazais loti smuki panem pudeliti un.mierigi ēd, ar iepriekšējo pudeliti ta nebija un viss bija ar pienu