Tommee Tippee produktu tests: visvairāk plusu šķīvim ar nodalījumiem

Tommee Tippee produktu tests: visvairāk plusu šķīvim ar nodalījumiem

15. Sep 2016, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Karstumjutīgās karotes – sākumā ieraugos karotes likās pārāk masīvas bērna rociņai, bet meita paņēma rokās un viņai bija ērti turēt, kā arī patika. Karote maina krāsu, ja ir palielināta temperatūra ēdienam. Karotei vajadzētu signalizēt tikai, ja ēdiens ir pārākā karst, bet tā nebija. Krāsas maiņu novēroja jau pie tāda ēdiena siltuma, kurš bija remdens, tas ir ēdams jau. Tāpēc karotes krāsu maiņai īsti nav jēga, jo ēdiens ir jāpagaršo tā pat. Būtu labāk ja karote mainītu 2x krāsu - tad kad ēdiens ir remdens, un tad kad tas ir ļoti karsts.

Neizlīstoša krūze – krūze ir ļoti viegla, labi izvietoti rokturi. Meitai arī patika. It kā ir neizlīstoša ja aiztaisa snīpīti, bet ja tas ir vaļā, tad ūdeni brīvi var izliet. Sākumā cerēju, ka meita to neatklās, bet vajadzēja mazliet laiku un viņa saprata, ka no krūzes var dabūt ūdeni ārā. Tad nu kad neredzēju un viņai bija pieejama krūzīte, tad lēja ārā ūdeni. 

Šķīvis ar nodalījumu – patika, ka šķīvim ir 3 nodalījumi. Tas labi noder, tad kad sāk bērnam piedāvāt gabalēdienu. Tad var 3 dažādas lietas piedāvāt, kas ir pietiekami daudz, lai būt izvēle, bet nav par daudz, lai bērns apjuktu piedāvājumā. Labi noder, ja ēdienreizē ir biezpiens vai jogurts un kādi dārzeņi un augļi, tad nesajūk kopā. Tā pat šķīvim nav plāns plēves pārklājums, kas ir daudziem plastmasa izstrādājumiem, kurš pēc laika sāk nāk nost. „

Māmiņa Kristīne