Sveiki, esmu Cabule!

Sveiki, esmu Cabule!

03. Feb 2013, 18:07 čabule čabule

Sveiki, esmu nolēmusi piedalīties māmiņu kluba konkursā, tāpēc aizpildu anketu. Bet iespējams, ka tieši anektas aizpildīšana man nesīs jaunus domubiedrus ar ko dalīties šajā gaidīšanas laikā. 

Lasam un iepazīstamies :)

1. Kas esi Māmiņu Klubā? Tavs niks, bērniņu vecums vai gaidību trimestris. Pievieno savu bildīti,lai labi Tevi varam apskatīt!

Māmiņu klubā esmu pavisam nesen, tāpēc vēl nav īsti skaidrs, kas es te īsti esmu, teikšu tā- topošā māmiņa, kas meklē sev noderīgu informāciju un domubiedrus. Tātad, esmu Cabule (jālasa- čabule, bet neriskēju likt garumzīmes lietotājvārdam :) ), emsu grūtniecības 1. trimestrī- mszais varētu būt 6.-7. nedēļas vecs.

2. Cik sen jau esi portālā? Vai esi kādreiz jau rakstījusi blogus vai dalījusies savā pieredzē MK forumā?

Portālā esmu nepilnu mēnesi. Kaut gan jau pirms reģistrēšanās biju lasijusi šādus tādus rakstus. Man ir viens raksts, jeb vēstule manam mazajai, ko taisos ik pa laikam paturpināt, varbūt vēlāk kādam noderēs manas pārdomas.

3. Kā Tev patīk Māmiņu Klubā? Kas Tev šeit patīk vai gluži otrādi - vēl liekas uzlabojams? 

Man patīk, ka māmiņu klubā ir daudz video un tiešraižu, tas ir lieliski, jo uz visiem jautājumiem man jau tiek atbildēts un nav stundām ilgi jārakājas pa forumu, lai uzzinātu vienu sīkumu, kas mani uztrauc. Kaut gan forums arī ir noderīgs- vienmēr var atrast cilvēkus, kuri Tevi saprot.

4. Vai esi bijusi Māmiņu Kluba telpās ciemos Rīgā, Vīlandes ielā? Uz kādām nodarbībām vai pasākumiem? 

Diemžēl vēl nav sanācis apmeklēt Māmiņu Kluba telpas, bet gam jau ar laiku- mans gaidīšanas peroids vēl ir ļoti mazs, tāpēc uz kursiem un nodarbībām vēl nesteidzos.

5. Kāds būtu Tavs kā mammas moto? Kāda Tu esi kā mamma un kā sevi vērtē šajās prasmēs? Ko Tu vēl gribētu jaunu apgūt vai iemācīties? 

Tā kā es vēl neesmu mamma un savu mazulīti vēl neesmu turējusi rokās, bet nēsāju zem sirsniņas uz šo jautājumu atbildēt ir neiespējami. Man ir jāmācās viss no pašiem pamatiem- ja runa ir par bērniem. Tā kā šis brīnumiņš man būs pirmais, tad ir sajūta, ka es pilnīgi neko nezinu un jāsāk viss apgūt. Tāpēc arī Māmiņuklubs ir tik noderīgs :) .

6. Kādās aktivitātēs Māmiņu Klubā Tu gribētu piedalīties? Uzraksti savu ierosinājumu Māmiņu Kluba attīstībai un varbūt tieši Tavu ideju arī realizēsim!

Domāju, ka noteikti iešu uz Māmiņu Kluba dzemdību sagatavošanās kursiem. 

Labprāt piedalītos pasākumos ar Māmiņu Kluba topošajām māmiņām, kurām ir līdzīgs gaidīšanas periods kā man. Kaut vai pie tējas tases aprunāties un dalīties pieredzē. :)

 7. Vai Tu vēlētos rakstīt savu sleju/patstāvīgu blogu šeit portālā? Par ko tas varētu būt?

Jā, tāds ir mans mērķis. Un es domāju par sava raksta turpinājumu. Vēstules mazajam, kamēr viņš ir puncī- par visu kas notiek par viņu un ap viņu, par savām emocijām gaidot pirmo mazuli.

8. No kādas Latvijas vai varbūt ārpus Latvijas vietas Tu esi? Kas priekš māmiņām notiek Tavā pilsētā, ko esi atradusi par labu esam?

Esmu no Rīgas. Īsti vēl neesmu pētijusi to, ko māmiņas var darīt Rīgā (ja neskaita Māmiņu Kluba nodarbības), bet viena lieta mani priecē,  man pie mājas ir labiekārtots bērnu laukums, kur es, kad mazais piedzims varēšu iet un iepazīties ar citām māmiņām un viņu mazuļiem.

9. Kāds ir Tava bērna (-u) (varbūt arī tā, kas puncī) jaunākie sasniegumi, par ko Tu kā mamma priecājies un lepojies:)?

Pirms nepilnas nedēļas biju slimnīcā un man pateica, ka bērniņa sirds pārāk lēni pukst, biju ļoti uztraukusies, runāju ar mazo un teicu, lai viņš pacenšas, jo gribu lai viņš ir vesels, pēc pāris dienām mazuli pārbaudija un teica, ka sirsniņa tagad pukst pareizā ritmā. Tā ir arī lieta ar ko lepojos- mans mazais nepadevās, jo zināja cik ļoti viņu mīlu.

Esi jauna Māmiņu Klubā? Iepazīsimies!

 

20130129100500-17301.jpg

 

 20130129100431-99422.jpg

čabule čabule 03. Feb 2013, 18:13 sandija

Tā doma man bija jau pirms bērniņa ieņemšanas, ka savam pirmajam bērniņam varētu rakstīt vēstules, lai pastāstītu cik ļoti viņu gaidu un kā man sokas šajā gaidīšanas periodā.
Bet tikko kā ieliku šo vēstulīti, pamanīju, ka vēl viena māmiņa šādu vēstuli ir ielikusi.. Bet nu, nekas, vienādi jau šīs vēstules uzrakstīt nav iespējams, tāpēc pārāk par to nepārdzīvoju.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 03. Feb 2013, 18:10

Jauka doma par to vēstulīti mazajam! Tā jau veidojas tā īpašā saikne! Paldies, ka esi kopā ar MK jau no pašiem saviem mammošanās sākumiem😀!