Skat, kā es augu: Mamma ar bailēm gaida Jaungada nakti

Skat, kā es augu: Mamma ar bailēm gaida Jaungada nakti

28. Dec 2016, 10:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs priecājas turpināt stāstus par jaunā projekta "Skat, kā es augu!" dalībniekiem! Iepazīstieties - Dmitrijs un Juna! Mums palaimējies atrast mazuļus, kas pasaulē nākuši ar VIENAS DIENAS starpību! Laipni lūdzam projektā, sekojiet tam šeit>>

JUNA (4m.)

Pirmo reizi gandrīz piecu mēnešu laikā Juna slikti guļ. Divas dienas pēc kārtas mostas trijos naktī un sākas danči stundas garumā. Esmu palikusi līdzīga ne visai mīlētai sievai: ēst? Nē? Pastaigāties? Arī nē?

Pamēģiniet dziesmiņas, Feta dzejoļus, Adventes vainaga meditāciju... arī nē? Nu cienītais, kāpēc ar šķīvi pret sienu? Beigu beigās nāk vīrs, klusējot paņem bērnu un staigā pa naksnīgo māju, kamēr zvaigzne tiek galā ar savām vēlmēm.

Mēs trijatā esam liels šķērslis Ziemassvētku vecītim, tāpēc nāksies vecākajai meitai dāvanas pašiem pirkt.

20161227155234-32127.jpg

DMITRIJS (4m.)

Sveicam Ziemassvētkos visus! Vecākajai meitai brīvdienas, tētim - brīvdienas, un vēl vecmāmiņa un vectētiņš ciemos atbraukuši:"O, kas par laimi". Var kliegt, spiegt un smieties. Bet mani mīlēs, mierinās un visi rokās nēsās. Demonstrēju, kā vien māku visas savas prasmes. Nu un, ka mammai neļāvu gulēt (slikti gulēju). Mani tik un tā mīl. Mamma ar bailēm gaida Jaungada nakti.

 20161226153442-67188.jpg

PROJEKTU ATBALSTA

UZLABOTĀS Huggies® Ultra Comfort - mūsu pašas sausākās zēnu un meiteņu autiņbiksītes!