Seal cosmetics BABY produktu testi: gaidām pieteikumus!

Seal cosmetics BABY produktu testi: gaidām pieteikumus!

11. Dec 2017, 00:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pašmāju zīmols Seal Cosmetics piedāvā produktu līniju pašiem mazākajiem – Seal cosmetics BABY! Tajā ietilpst šampūns, vannošanās līdzeklis un ķermeņa pieniņš bērniem. Visi produkti ir saudzējoši, piemēroti maigajai mazuļu ādiņai, bez parabēniem, krāsvielām un minerāleļļu. Ar ļoti maigu un neuzkrītošu aromātu. Piemērots mazuļiem no 6 mēnešu vecuma.

20171204110806-24038.jpg

Maigs un saudzējošs ķermeņa pieniņš bērniem. Ērti dozējams, viegli klājas. Nesatur parabēnus un minerāleļļu. Sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela ß-Glucan, kas nomierina ādu un maigi novērš tās kairinājumu, kā arī šī sviesta eļļa ar ādu kopjošām īpašībām. Pieniņš satur dabīgo bišu vasku, kas ir dabīgā ādas mitruma aizsargājoša barjera, un saldo mandeļu eļļu, kas baro ādu padarot to mīkstu un samtainu. Patīkama, maiga smarža.

20171204110708-28255.jpg

Maigs vannošanās līdzeklis bērniem. Piemērots saudzējošai ķermeņa un matu mazgāšanai. Nesatur parabēnus un krāsvielas. Sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela ß-Glucan, kas nomierina ādu un maigi novērš tās kairinājumu, kā arī babasu eļļa ar ādu kopjošām īpašībām. Patīkama, maiga smarža. Piemērots bērniem no 6 mēnešu vecuma.

20171204110735-66253.jpg

Maiga sastāva šampūns bērniem. Piemērots saudzējošai matu mazgāšanai. Nesatur parabēnus un krāsvielas. Sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela ß-Glucan, kas nomierina ādu un maigi novērš tās kairinājumu. Patīkama, maiga smarža.

www.seal.lv

Kā pieteikties produktu testiem?

Lai pieteiktos testiem, sūti pieteikumu uz ina@maminuklubs.lv, norādot bērniņa vecumu. Atgādinām, ka par testējamiem produktiem gaidīsim atsauksmes 2 nedēļu laikā kopš produktu testēšanas.

ziemelbriedis ziemelbriedis 05. Dec 2017, 09:46

Mēs jau kādu laiciņu lietojam, super produkcija!!! Meitai bija problēmas ar galvas ādu - sausa, kreveles - šampūniņš palīdzēja ... 😃