Šajā nedēļas nogalē Rēzeknē notiks jubilejas „Ratiņu parāde”!

Šajā nedēļas nogalē Rēzeknē notiks jubilejas „Ratiņu parāde”!

31. Jul 2014, 12:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā ierasts, pilsētas svētku ietvaros, 3.augustā Rēzeknē notiks pats skaistākais un radošākais pasākums visai ģimenei „Bērnu ratiņu parāde”. Parādes organizētāji ir biedrība „Māmiņu klubs Rēzeknē” sadarbībā ar pašvaldības aģentūru „Rēzeknes kultūras un tūrisma centrs” un Rēzeknes pilsētas domes atbalstu.

Парад колясок-4! (Фотограф Александр Толопило)Piekto reizi pilsētas ielās māmiņu un tētu pavadībā izbrauks paši mazākie rēzeknieši oriģinālos „transporta līdzekļos”, kurus vecāki būs izrotājuši pašrocīgi.

О насParādē aicinām piedalīties visus vecākus un bērnus! Galvenais noteikums – krāšņi un radoši izrotāts jebkurš bērnu transporta līdzeklis. Tie var būt bērnu ratiņi, leļļu ratiņi, kā arī bērnu automobilis vai velosipēds. Dalībniekiem un viesiem sagatavoti dažādi pārsteigumi un izklaides, radošo kolektīvu koncerts un milzum daudz laba noskaņojuma. Radošākajiem vecākiem tiks pasniegtas vērtīgas balvas no pasākuma sponsoriem.

информация

Jubilejas ratiņu parādes uzvarētājus – oriģinālākā, krāšņākā un radošākā transportlīdzekļa autorus sagaida balva no pasākuma ģenerālsponsora firmas SIA „INTECO WOOD” – neaizmirstams ceļojums pa Baltijas jūru – kruīzs ar prāmi visai ģimenei uz Zviedriju, 200,00 eiro vērtībā!

информацияинформацияинформация

информацияVēl arī krāšņāko modeļu īpašniekiem tiks pasniegtas vērtīgas balvas no A/S „Swedbank” – biļetes visai ģimenei uz „Līvu akvaparku”, speciālā balva – planšetdators no kompānijas SIA „Siltumtehserviss”, sadzīves tehnika no „RD Electronics”, īpašas balvas no 11 Saeimas Saskaņas centra deputāta Ivana Ribakova un veikala „Sjuzanna”, kā arī balvas no supermārketa RIMI, bērnu preču veikala „Princese”, kafejnīcas „POST KAFE”, ziedu salona „13 in Red” DECO SHOP, bērnu kafejnīcas „PiGaSuS”, Rīgas Māmiņu kluba, bērnu apģērbu ražotāja kompānijas „EcoEmi” un citiem!

Парад колясок-4! (Фотограф Александр Толопило)Парад колясок-4! (Фотограф Александр Толопило)Парад колясок-4! (Фотограф Александр Толопило)

Katru meiteni ar izrotātiem leļļu ratiņiem un katru zēnu ar velosipēdu vai rotaļu mašīnu gaida balva no biedrības „Par stipru ģimeni”!

Парад колясок-4!Парад колясок-4! (Фотограф Александр Толопило)Парад колясок - 2012!

Kā jau ierasts ikviens mazais dalībnieks saņems dāvanu no Māmiņu kluba!

Uzmanību! Pieteikumu par dalību Ratiņu parādē-5 jāiesūta līdz 1.augustam pa telefonu 28375137 vai uz e-pasta adresi konkurspr@inbox.lv (Pieteikumā jānorāda: vārds, uzvārds un bērna vecums, telefona numurs, transportlīdzekļa nosaukums un veids – bērnu ratiņi, leļļu ratiņi, automašīna vai velosipēds. )

Parāde notiks svētdien, 3.augustā no pieminekļa „Vienoti Latvijai” līdz Festivāla parkam!

Парад колясок-4! (Фотограф Александр Толопило)Парад колясок-4! (Фотограф Александр Толопило)Парад колясок-4! (Фотограф Александр Толопило)

Pasākumu atbalsta: Rēzeknes pilsētas dome, Pašvaldības aģentūra „Rēzeknes kultūras un tūrisma centrs”, SIA „INTECO WOOD”, A/S „Swedbank”, SIA „Siltumtehserviss”, veikals „RD Electronics”, supermārkets „RIMI”, 11 Saeimas Saskaņas centra deputāts Ivans Ribakovs, veikals „Sjuzanna”, bērnu preču veikals „Princese”, bērnu kafejnīca „PiGaSuS”, Māmiņu klubs (Rīga), firma „EcoEmi”, ziedu un suvenīru salons „13 in Red” DECO SHOP, „POST KAFE”, SIA «ZEIZE», biedrība „Par stipru ģimeni”.

Avots: www.mkrezekne.lv