Rāpošanas sacensību šī gada pirmais posms Liepājā noslēdzies!

Rāpošanas sacensību šī gada pirmais posms Liepājā noslēdzies!

09. Apr 2018, 12:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sestdien, 7. aprīlī notikušajā Bigbank Skrien Latvija pirmajā posmā sadalīti medaļu komplekti ne vien pusmaratona, bet arī piecu un desmit kilometru distancēs.  Siltie un saulainie sezonas atklāšanas svētki vēju pilsētā pulcēja 3500 aktīvās dzīves baudītāju. 

Distances priekam un jautrībai

Bez sacensību tradicionālajām distancēm, kur prieks un gandarījums mijas ar sava labākā snieguma uzrādīšanu un spēju apliecināšanu, Liepājas pusmaratons bija arī aktīva dzīvesveida diena brīvdienu baudītājiem. Jautrības pilni bija Bērnu skrējieni, Mazuļu rāpošanas sacensības un sezonas jaunums - divu kilometru patriotiskais piedzīvojums - Mans skrējiens Latvijai. Pēc simtgades svinību distances dalībnieki atalgoja sevi par paveikto ar īpašu Bigbank Skrien Latvija svētku torti. 

Liepājnieki pārsteidz ar bagātīgu kultūras programmu

Līdzās sacensību norisei, pasākuma centrā pie jaunās koncertzāles Lielais Dzintars visas dienas garumā koncertēja, muzicēja un ar priekšnesumiem publiku priecēja vietējie bērnu un jauniešu kolektīvi. Pirms pusmaratona starta jauno sezonu iedārdināja rokmūzikas leģenda Ivo Fomins, bet, tuvojoties pasākuma kulminācijai, uz skatuves kāpa mūziķis Normunds Kalniņš, saksafona  un klavieru taustiņu meistars Edgars Jānis Kārkliņš, kā arī dziedošais aktieris Viktors Ellers. Pavasarīgi siltā brīvdiena vēju pilsētā bija īsti svētki labsajūtai, sportam un spēcīgam jaunās skriešanas sezonas sākumam.

Mazuļu rāpošanas sacensības norisinājās sadarbībā ar

20180409123312-45258.jpg

20180409123325-18386.jpg