Pudelīte, kas līdzinās māmiņas krūtij

Pudelīte, kas līdzinās māmiņas krūtij

02. Sep 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākumā lietojām vecā parauga Philips AVENT pudelīti, bet tad pieteicāmies jaunās Philips AVENT pudelītes testam, jo ciemošanās laikā aizmirsām savu veco pudelīti pie radiņiem. Es gan vēl īsti neko nezināju par Philips AVENT Natural pudelīti, un tomēr - nolēmām izmantot izdevību, un pārbaudīt pie viena, ar ko tad šī pudelīte atšķiras no mums līdz šim ierastās.

Tām ir pat ļoti labi pamanāmas ārējas atšķirības. Philips AVENT Natural pudelītei ir anatomiska forma, to ir ļoti ērti turēt rokā, un tā neslīd ārā no rokām. Tiesa, jāuzsver, ka tā ir smagāka par iepriekšējo pudelīti. Bet tas visdrīzāk tāpēc, ka šo pudelīšu ražošanā tiek izmantoti tikai augstvērtīgi, kvalitatīvi materiāli. Pirms pirmās lietošanas reizes pudelīti nosterilizēju. Pēc tam to vienkārši mazgāju ar ūdeni vai sodas ūdenī, kad tā bija netīrāka. Netīrāka pudelīte vienmēr paliek pēc sulas lietošanas.

Svarīgi, ka pudelīte neuzsūc nekādas smaržas, līdz ar to - pēc tās izmazgāšanas, pudelītei nav pilnīgi nekāda aromāta. Pudelīte ir patiešām kvalitatīva un neatgādina nekādus lētos Ķīnas ražojumus.

Nākošais, ko gribu uzsvērt - jaunajai pudelītei nav gredzena, kas savienotu pudelīti ar knupīti.

Un pati lielākā atšķirība ir pudelītes knupītī. Jaunais patiešām atgādina māmiņas krūti. Un bērniņam pieniņa dzeršanas process no pudelītes ir tieši tāds pats, kā dzerot no mammas krūts, jo ir jāpieliek pašam savas pūles.

Noslēgumā vēlreiz gribu uzsvērt, ka pudelīte ir patiešām lieliska. Starp citu, ar abu variantu pudelītēm mums kolikas gāja secen. Papētot veikalos pudelītes cenas, saprotu, ka cena pilnībā atbilst kvalitātei, jo tas ir tā vērts.

Paldies par iespēju testēt!