Philips Avent Natural pudelīte

Philips Avent Natural pudelīte

05. May 2018, 22:35 filologe filologe

Kopš meitiņas, kurai ir šobrīd jau septiņi mēneši, piedzimšanas mūsu ģimene ir kļuvusi par Philips Avent produkcijas faniem. Mums mājās ir daudz dažādi Philips Avent produkti, sākot no nopietnajām elektronikas precēm – tvaicētājs un blenderis 4 in 1, kompresora inhalators „Ronītis”, beidzot ar mazajām ikdienas lietiņām – māneklīšiem, uzglabāšanas trauciņiem, galda piederumiem.

Tā kā grūtniecības laikā neko daudz nezināju par Philips Avent produkciju un tās kvalitāti, biju iegādājusies dažādas citu firmu pudelītes, bet ar vairākām jau sākumā radās dažādas problēmas, kas apgrūtināja meitiņai ēšanas procesu. Līdz ar to nolēmu iegādāties Philips Avent Natural pudelīti, jo biju lasījusi daudz pozitīvu atsauksmju un pārliecinājusies par Philips Avent produkcijas kvalitāti, lietojot citus produktus.

Ņemot vērā, ka mana ikdiena paiet mājās kopā ar meitiņu, palūdzu vīram nopirkt Philips Avent pudelīti un pudeļu knupīšus 6+, bet neiedomājos pabrīdināt vīru, ka jāpērk Philips Avent Natural pudelīte un knupīši, tad nu saņēmu Natural pudeļu knupīšus un Classic + pudelīti. Ar šo komplektu diemžēl iesākt neko nevarēju, nolēmu, ka kad braukšu pati, tad arī nopirkšu savu kāroto Natural pudelīti.

Nākamajā dienā, ieejot Māmiņu kluba mājas lapā, ieraudzīju piedāvāto iespēju pieteikties Philips Avent Natural pudelītes testēšanai. Biju sajūsmā un uzreiz pieteicos, cerot, ka tikšu izvēlēta testam. Māmiņu klubs laikam sajuta manu lielo vēlmi un mums tika dota iespēja testēt Natural pudelīti.

Ar nepacietību gaidīju, kad saņemšu pudelīti un varēšu sāk testēšanu. Patīkami, ka Philips Avent pārstāvis ar mani sazinājās, lai noskaidrotu kādu pudeles knupīti vēlos saņemt – maisījumiem, pieniņam, ūdenim, tējiņām vai biezākiem šķidrumiem, piemēram, putrām, jo knupīši 6+ nav pieejami komplektā ar pudelīti, tikai atsevišķi. Izvēlējos pudeles knupīti maisījumam, jo putriņas meitiņa ēd ar karotīti.

Mani secinājumi par  Philips Avent Natural pudelīti:

1)      Pievilcīgs un parocīgs pudelītes dizains. Natural pudelītei ir ļoti pievilcīga forma, īpaši meitiņai patīk zīmējums uz pudelītes, kā arī sašaurinājums pudelītes vidusdaļā nodrošina ērtu pudelītes turēšanu ne tikai man, bet arī meitiņai;

20180505223003-95984.jpg

2)      Ērta barošana. Pudeles knupītis formas ziņā izveidots līdzīgs krūts formai, kas, manuprāt, palīdz radīt dabiskas ēšanas sajūtu, kas man ir noteicošais faktors iegādājoties pudelīti. Tā kā meitiņa ēd ļoti ātri un intensīvi, tad būtiski, ka pudeles knupītis ir izgatavots no diezgan bieza un stingra materiāla, tādējādi nodrošinot, ka knupītis nesaliecas un nenobloķē piena plūsmu. Mani pārsteidza, ka ēšanas laikā pieniņš nenotecēja pa mutes kaktiņiem, jo, barojot meitiņu no citu firmu pudelītēm, ēšanas laikā bija jāizmanto lacītes;

20180505223121-13159.jpg

3)      Efektīvs pretkoliku svārsts. Vizuāli Natural pudelītes pretkoliku svārts izskatās kā neliela bedrīte pudeles un knupīša savienojamajā plastmasas daļā, sākumā pat nepamanīju, nodomāju, ka pudelītei nav pretkoliku sistēmas. Pirmajā barošanas reizē biju pārsteigta, cik efektīvi darbojas pretkoliku svārsts. Man ļoti būtiski, ka pretkoliku svārstam nav nepieciešams barošanas laikā atrasties pudelītes augšpusē, tas atvieglo barošanas procesu, jo nav jāpievērš uzmanība kā pudelīte tiek dota bērniņam, īpaši svarīgi tas kļūst, kad bērniņš pats sāk turēt pudelīti ēšanas laikā. Respetīvi pretkoliku svārsta efektivitāte nemainās no tā atrašanās vietas;

20180505223353-14163.jpg

4)      Viegla kopšana. Pudelīti ir viegli kopt, izmantojot speciālo pudelīšu mazgāšanas birstīti. Man šķiet, ka būtu bijis parocīgāk, ja pudeles kakliņš būtu nedaudz lielāks un bez izliekuma, tas ievērojami atvieglotu pudelītes mazgāšanu.

5)      Tilpuma mērvienības. Kā vienīgais trūkums pudelītei ir minamas tilpuma mērvienību norādes ar 20 ml intervālu, kas apgrūtina piena maisījuma pagatavošanu. Būtu lieliski, ja norādes būtu ar 30 ml intervālu, kā arī ja invervāla norādes būtu ar nedaudz lielākiem cipariem.

20180505223434-51845.jpg

Philips Avent Natural pudelīte ir kļuvusi ar manu un meitiņas mīļāko pudelīti, iesakam arī citām māmiņām izmēģināt šo ne tikai skaisto, bet arī ērto un kvalitatīvo pudelīti!