Philips Avent manuālais krūts piena sūknītis

26. Feb 2018, 10:34 filologe filologe

Jau grūtniecības laikā par Philips Avent krūts piena sūknīšiem biju dzirdējusi no draudzenēm un lasījusi internetā daudz pozitīvu atsauksmju, tomēr, ņemot vērā, ka ar meitiņas piedzimšanu kā dāvanu saņēmu citas firmas krūts piena sūknīti, Philips Avent krūts piena sūknīti neiegādājos. Piena atslaukšana ar šīs citas firmas piena sūknīti bija ļoti apgrūtinoša – sūknēšanas mehānisms bieži iestrēga, sūknēšana aizņēma daudz laika, kā arī sūknīša sastāvdaļu kopšana bija sarežģīta. Jāpiebilst, ka pēc mēneša lietošanas šis piena sūknītis vairs nefunkcionēja. Šī neveiksmīgā pieredze mani atturēja no jauna piena sūknīšana iegādes.

Ieraugot, ka Māmiņu klubs piedāvā iespēju izmēģināt Philips Avent piena sūknīti, nolēmu pieteikties un man tika piedāvāta šīs lieliskā iespēja izmēģijāt Philips Avent manuālo piena sūknīti. Atverot iesaiņojuma kasti, mani pārsteidza patiesi pievilcīgais piena sūknīša dizains un materiālu, no kuriem izgatavots piena sūknītis, kvalitāte, kā arī dāvanā pievienotie vienreizlietojamie krūšu ielikņi. Jau pirmajā pieniņa atslaukšanas reizē nodomāju, kāpēc es jau agrāk neiegādājos Philips Avent piena sūknīti.

20180226102734-60336.jpg

Mani secinājumi par Philips Avent manuālo piena sūknīti:

1)      Ērta lietošana. Pieniņu var atslaukt sēžot taisni, nav speciāli jānoliecas uz priekšu, lai pieniņš ietecētu pudelītē. Tas, manuprāt, ir ļoti būtiski, lai saudzētu muguru, kā arī lai pieniņa atslaukšanas laikā varētu atpūsties no darbīgās ikdienas.  Svarīgi, ka piena sūknītis ir ļoti viegls, ātri un vienkārši saliekams.

2)      Patīkams atslaukšanas process. Pateicoties mīkstajam spilentiņam, pieniņa atslaukšana ir patīkama, kas stimulē pieniņa vairošanos, kas, manuprāt, ir ļoti svarīgi māmiņām, kuras ar piena sūknīša palīdzību vēlas pavairot pieniņa daudzumu.

20180226103234-12497.jpg

3)      Viegli kopt. Piena sūknītim ir maz detaļu, detaļām nav sarežģītas konstukcijas, līdz ar to tās var viegli un ātri nomazgāt, kas ir īpaši svarīgi, lai varētu veltīt vairāk laika mazulītim.

20180226102700-77666.jpg

4)      Pievienota Philips Avents Natural pudelīte. Tā kā jau iepriekš izmantoju Philips Avent Natural pudelītes, biju ļoti priecīga, ka piena sūknītim pievienota tieši šī pudelīte. Šī ir viena no retajām pudelītēm, kura patīk meitiņai, jo šo pudelīti ir viegli un ērti satvert.

20180226103355-44000.jpg

Vienīgais Philips Avent manuālā piena sūknīša trūkums ir nogurums rokām, kas rodas pēc sūknīša lietošanas. Līdz ar to mans secinājums, ka manuālais sūknītis ir lieliski piemērots māmiņām, kuras pieniņu plāno atslaukt neregulāri, piemēram, atslaucot pieniņu pāris ēdienreizēm, lai atstātu bērniņu ar kādu citu, vai arī pieniņa pavairošanai. Savukārt, ja plānots pieniņu atslaukt bieži, veidojot piena banku vai gadījumos, kad bērniņš ir atteicies pats zīst, piemērotāks būtu Philips Avent elektriskais piena sūknītis.