Pasludinām šo nedēļu par TĪRO ROKU NEDĒĻU Māmiņu Klubā: PIEDALIES!

Pasludinām šo nedēļu par TĪRO ROKU NEDĒĻU Māmiņu Klubā: PIEDALIES!

21. Oct 2014, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

15.oktobrī visā pasaulē tika svinēta Starptautiskā Tīro roku diena! Un arī mēs, Māmiņu Klubā, šajā rudenī esam nolēmuši aicināt pievērst īpašu vērību savu, savu bērnu roku tīrībai, jo tīras rokas ļauj izvairīties no dažādām infekciju, vīrusu izraisītām saslimšanām. Aicinām piedalīties interesantā kampaņā, pasludinot visu šo nedēļu par Tīro roku nedēļu! Bez balvām arī neiztiksim!

Balvas

Jaunā dizaina Bubchen Wasch gel

20141015160234-46604.jpg

Maigai ikdienas ādas un matu mazgāšanai. Ekonomisks un ērts lietošanā - ar dozatoru. Baro ādu ar vērtīgām dabīgajām vielām, saglabā ādas lipīdu-skābju aizsargslāni, nomierina un mitrina ādu. "Bez asarām".

Kas jādara?

Tepat, komentāru joslā uzraksti, kā tu katru dienu rūpējies par savu roku tīrību un pievieno FOTO ar savu roku ziepēm!

Uzvarētājus noskaidrosim 22.oktobrī!

Māmiņu Klubs

inleila inleila 20. Oct 2014, 16:14

Rokas mūsu ģimenē tiek bieži mazgātas, gan pirms ēšanas, gan atnākot mājās, pēc tualetes apmeklējuma u.c. Manam piecgadniekam arī nav jāatgādina par roku mazgāšanu, cītīgi vienmēr mazgā. Ārpus mājas, ja nesanāk nomazgāt rokas izmantojam bērnu mitrās salvetes, ziemas periodā, kad apkārt daudz vīrusu tad speciālo šķidro roku dezinfekcijas līdzekli.
Zinu gadījumu, kad viens paziņa strādājot robežsardzē, kur bieži sarokojas ar cilvēkiem, dabūja nopietnu infekciju. Ārsts pateicis, ka visdrīzāk nejaukā infekcija "uzdāvināta" sarokojoties ar vīrusa pārnēsātāju.
Manas mīļākās ziepes ir šķidrās ziepes "Dagne" un "Palmolive"
Mazgāsim biežāk rokas!

sandux sandux 18. Oct 2014, 14:51

Mūsu mājās tiek pievērsta liela uzmanība roku tīrībai. Tās tiek mazgātas pēc pastaigas, pēc tualetes un reizēm arī pirms ēšanas. Parasti lietojam šķidrās ziepes, pērkot tās akcijās un uzpildot arī vecos iepakojumus. Tāpat ir noticis arī ar attēlā redzamajām ziepēm - iekšā nav oriģināls😀

Mamuķītis Mamuķītis 16. Oct 2014, 15:29

Mūsu ģimenē ir fobija uz roku mazgāšanu. Jau sen ievēroju, ka mani bērni, visiem saviem draugiem lika mazgāt rokas, ja atnāk ciemos. Tagad, kad bērni ir pavisam lieli, es nevilšus vienagla ievēroju, kurš mazgā vai nemazgā rokas. Manas māsas vīrs, kurš ģimenē ir tā teikt ir jaunpienācējs, apceļ mūs, ka mūsu ģimenē visi jau no omītes ir apsēsti ar roku mazgāšanu. Bet tagad, kad pasaulē sāk plosīties Ebolas vīruss un roku mazgāšana ir viens no veidiem kā sevi pasargāt, es par to nemaz nebādājos, ka mums ir tāda vājība. Un varat neticēt, bet man ir gadījies redzēt mammas ar bērniem, kuras nemazgā rokas pēc sabiedriskās tualetes apmklējuma. Br! Mīļie vecākim mazgājiet rokas! Lai dzīvo tīro roku diena!

Ilvija82 Ilvija82 16. Oct 2014, 10:57

Labdien!
Vienmēr esmu rūpējusies par savu roku tīrību (strādāju skolā), bet kopš mājās ieradies mazais brīnums, roku tīrībai tiek pievērsta papildus uzmanība. Tas neattiecas tikai uz mani, bet visiem, kuri vēlas komunicēt ar mazo bēbīti! 😀 Dažkārt jau šķiet par daudz, bet mans uzskats, ka rokas ir vislielākās mikrobu un dažādu baciļu pārnēsātajas! It kā jau šķiet, ka aizejot uz veikalu pēc maizes, rokas paliek tīras, bet, ja paskatītos mikroskopā - īsta mazo, kustīgo mikrobiņu un baciļu paradīze, kuri tā vien cer, ka viņi tur varēs dzīvoties.....😀
Ikdienā lietojam Dove vai Nivea ziepes, bet mazajam Rainerītim ļoti patīk Bubchen vai Johnson's Baby ziepītes! Dove ziepītes tagad ir lietošanā, tāpēc foto no krājumiem!
Vispār jau Rainerītim ļoti patīk Bubchen produkcija, maiga, mīļa kā mazā puikas āda! 😀
Jauku dienu vēlot,
Ilvija 😀

16. Oct 2014, 10:30

Uzskatu,ka rokam vienmēr jābūt tīram,jo lai kur mes ietu mes pieskaramies dažādiem priekšmetiem,durvis,logi,atslegas,cilvēki,tādējādi mes varam mikrobus un baciļus parnēsāt.Es katru ritu saku dienu nomazgājot gan seju gan rokas,ta es vieglāk pamostos,arī delam rociņas noslauku ar huggies mitrajam salvetem.Esmu iecienijusi AVON produkciju,lietoju gan krēmus,gan roku mazgāšanas līdzekļus.Roku mazgāšanai izmnatoju CITRUS BURST,kas ļoti labi puto un smaržo rokas pēc citrusa,ļoti labi mīkstina rokas.No rītiem smēreju rokas ar kremu,kam sastava ir glicerīns.bet vakaros PLANET SPA -ar šīī sviestu.Rokas mazgāju vienmer,ja protams ir tada iespēja,rokam jabūt tīram,jo ar tam mes visu dienu darbojamies😀