Pārdotuves

Pārdotuves

27. Jan 2015, 13:46 sandux sandux

Mēs ar bēbi ejam uz veikaliem, jo nav variantu - jāiepērkas taču ir!

Ko es varu pateikt par iepirkšanos un ratiem - ir jāuzmanās no uzbrauktuvēm un durvīm. Ir tā, ka, ja priekšējie riteņi ir šaurāki, tad sliedēm tie nav paredzēti! Un dažos veikalos ir tā, ka priekšā ir dzelzs konstrukcija, kas griežas un kura ratu braukšanai nav paredzēta. Protams, ir ļoti patīkami un ērti, ja kāds palīdz durvis arī atvērt:)

Parasti cenšos izmantot kases, kas paredzētas klientiem ar bērniem, BET ļoti bieži ir tā, ka tajās ir vēl garākas rindas nekā parastajās (ja veikalā ir daudz pircēju). Ir bijis arī tā, ka šajā rindā iestājas cilvēki "no malas" un nemaz netaisās palaist māmiņas ar mazuļiem, tad gan esmu kaut ko teikusi, parasti gan bez kāda rezultāta.

Īpaši nevaru ieteikt vai "nolikt" kādu veikalu, bet ir patīkami, ja kasieres pamana mazuli un pasmaida vai nosauc kādā mīļā vārdiņā:) Vienreiz vīrs pēc tam teica, ka darbiniece laikam ir piedzērusies, jo bija tik draudzīga. Nebija vis:)

Gada aukstajā laikā vienmēr ir problēma ar biezo apģērbu, tad gan, ja bērns neguļ, mēģinām noģērbt visu lieko, lai vismaz galva un muguriņa nesasvīst. Ja guļ, tad attaisām aizsniedzamos rāvējslēdžus.

Citādi gan staigāšanu pa veikaliem izbaudu, jo, lai vai kā, tā ir izraušanās no mājām. Citreiz gan mani izbrīna tas, cik mazi bērni un cik atklāti tiek vazāti pa bezgaisa un ļaužu pilnajiem veikaliem.