Pārbaudīts uz sevi: bļodiņa ar karotīti un maģiskais Tommee Tippee paklājiņš

Pārbaudīts uz sevi: bļodiņa ar karotīti un maģiskais Tommee Tippee paklājiņš

16. Sep 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Man vienmēr patikušas citu meiteņu atsauksmes par visa kā testēšanu, bet kaut kā pati neesmu saņēmusies, ne reizi neesmu piedalījusies.

Pēdējā laikā mani ieinteresējusi bērnu trauku, un ne tikai trauku, ražotājfirma - Tommee Tippee, kam viss ir ļoti krāsains, ir interesantas formas, atšķirīga produkcija. Bet te parādījās Māmiņu Klubā tieši piedāvājums to testēt. Un es saņēmos, paldies māmiņai Mašai, kas, varētu teikt, ka pierunāja mani uz to, un arī Māmiņu KLubam paldies par šo iespēju.

Agate man ir otrā meitiņa, ar pirmo šos traukus kaut kā neievēroju, jā, un laikam arī šāda veida trauki nebija tik pieprasīti un pieejami veikalos. Bet ar laiku arī es pret ēdināšanas jautājumu kļuvu daudz atbildīgāka. Tāpēc, tiklīdz uzzinājām par to, ka esam gaidībās, tuvāk uz dzimšanu, pirmais, ko iegādājāmies,  - šīs firmas māneklīšus un pudelītes.

Kad jau tuvojās piebarošanas vecums, aizdomājos par traukiem, un Māmiņu Kluba piedāvājums bija pašā laikā. Kāpēc gan ne?

Un testēšanai pakļāvās -  BĻODIŅA AR KAROTĪTI (4 M+) un MAĢISKAIS PAKLĀJIŅŠ 6+

20160910171607-13193.jpg 

Tā kā mums pagaidām nav barošanas krēsliņa, pamatā es mazo baroju rokās. Un maģiskais paklājiņš mums ļoti noder. Jo ar vienu roku es turu mazo, ar otru -  baroju, un tā kā man nav vēl vienas rokas, lai kā to gribētos, tad šis paklājiņš ir superpuper.

 20160910171649-82783.jpg

Pēc tam izmēģināju, kā tas ir, ja ir paklājiņš, bet nav speciālās bļodiņas, bet gan parastā bļodiņa, un mani arī šis variants patīkami pārsteidza, jo viss darbojas.

20160910171737-76495.jpg

Bļodiņa pielika, un volā - mamma var barot..

Te pat ar lielāku centību var pielipināt arī burciņu ar mazuļu ēdienu.

Par karotīti varu teikt, ka to ir ērti turēt rokā, ja tā jāsaka - varētu domāt - tieši tas, ko ārsts izrakstījis, pietiekoši mīksta un pietiekoš stingra, pagaidām gan mazā neizrāda interesi, lai varētu ēst pati, tāpēc stāstu par savu ērtību un komfortu.

Noslēguma vārdi: trauciņi ir mega ērti un prakstiski, iesaku viennozīmīgi visiem.

Paldies par iespēju un paldies par uzmanību, nevērtējiet bargi manu pirmo "rakstījumu" pa ilgiem laikiem.

Маргаритка (maminklub.lv)