Palutini bēbīša ādu: Piesakies SEBAMED produktu testiem

Palutini bēbīša ādu: Piesakies SEBAMED produktu testiem

28. Jun 2017, 12:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sebapharma vienmēr ir uzturējis ciešus sakarus ar dermatoloģisko pētījumu vadītājiem un dažādu preparātu izstrādātājiem. Visa mūsu produkcija ir izstrādāta un pārbaudīta sadarbībā ar universitātes un dermatoloģisko klīniku speciālistiem. Mūsu produkcijas kvalitāti nodrošina rūpīgi un zinātniski izstrādāts sastāvs, kas ādai garantē lielisku panesamību. Allaž ieviešot vismodernākos jaunos ādas kopšanas līdzekļus, savas produkcijas ražošanā mēs vienmēr izmantojam progresīvu dermatoloģisko pētījumu rezultātus. Sebamed pārstāv plašs un mūsdienīgs ārstniecisko mazgāšanas un kopšanas līdzekļu klāsts, un tie visi ir precīzi pielāgoti ādas vajadzībām, jo droši aizsargāt spēj tikai individuāli piemeklēti kosmētiskie līdzekļi.

Visas Baby Sebamed kolekcijas kosmētisko līdzekļu sastāva pH 5,5 atbilst veselas ādas pH līmenim, lai veicinātu bērna ādas skābā aizsargslāņa attīstību un stabilizētu tā pH līmeni. Šai kolekcijai ir izmantoti maigi tensīdu grupas savienojumi un augu ekstrakti, kas saudzīgi un nekairinot attīra vārīgo ādu. Dabiskās aktīvās sastāvdaļas – mandeļu eļļa, šī sviests, alantoīns un pantenols – nomierina un mitrina ādu, nenomācot tādu svarīgu vielmaiņas funkciju kā svīšana.

KAS IR pH?

pH ir skābuma vai sārmainības mērvienība 1–14 robežās. pH 7 ir neitrāla vērtība. Jo mazāks skaitlis, jo lielāks skābums, un, jo lielāks skaitlis, jo lielāka arī sārmainība. Piebilde: veselai ādai ir raksturīga nedaudz skāba vide – pH 5,5.

PIESAKIES TESTIEM!

20170628125634-69716.jpg

Vannas putas bērniem

Īpaši maigais ziepes un sārmus nesaturošais mazgāšanās līdzekļa aktīvais komplekss maigi attīra ādu, to nesausinot. Kumelīšu ekstrakts nomierina vārīgo ādu un pasargā to no iekaisuma.

Pudelīšu tilpums un veids: 200 ml, 500 ml ar sūknīti un 1000 ml ar sūknīti

20170628125644-50955.jpg 

Bērnu šampūns

Zīdaiņu un vecāku bērnu (līdz pusaudžu vecumam) jutīgās galvas ādas un smalko matu mazgāšanai un kopšanai. Sastāva pH līmenis 5,5 veicina ādas dabiskā skābā aizsargslāņa veidošanos. Ziepes un sārmus nesaturošais, mīkstinošais sastāvs ādai ir lieliski panesams.

Pudelīšu tilpums un veids: 150 ml, 250 ml un 500 ml ar sūknīti

 

 20170628125659-71135.jpg

Ziepjveida mazgāšanās līdzeklis bērniem

Maigais ziepes un sārmus nesaturošais mīkstinošais sastāvs veicina ādas skābā aizsargslāņa veidošanos. Vitamīnu un aminoskābju dabiskā mitrināšanas spēja palīdz izlīdzināt un mīkstināt bērna vārīgo ādu.

Gabaliņa svars: 100 g

 Piesakies produktu testiem, rakstot ina@maminuklubs.lv, sūtot savu pieteikuma vēstulīti, minot bērna vecumu un kontaktinformāciju!