NUK mācību krūzīte ar iemīļotajiem Disneja varoņiem

NUK mācību krūzīte ar iemīļotajiem Disneja varoņiem

09. Sep 2013, 00:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Šī vasara bija jo īpaši aktīva, ceļojot pa Latviju un arī ārpus tās. Šīs vasaras lielākais ceļojums bija uz Disnejlendu un.... par godu tai tika iegādāta ari NUK Disney mācību krūzīte, kurai uzlikām sporta pudeles korķīti no citas NUK pudelītes (jā, pudelītes ir savstarpēji kombinējamas), jo mazais nekad pudeli nav ēdis un šis noteikti nav vecums, kad to pieradināt, vai ne:)?

Bērniem patīk krāsas un koši zīmējumi, par to šaubu nav un,ieraugot tik iemīļotos tēlus, dēliņš bija ļoti priecīgs, jo arī Disnejlendā bija satikšanās arī ar Vinniju Pūku!

Kā nojaušat, krāsainie zīmējumi ir pudelītes labākā īpašība. Bet noteikti ne vienīgā.

NUK padomājis,lai šāda pudelīte derētu pēc iespējas ilgāku laiku, jo šī NUK First Choice pudelīte sākotnēji ir ar silikona vai lateksa knupīti, kuru var vēlāk nomainīt ar sporta pudeles uzgali. Un kas ir vēl liels pluss ģimenēm, kurās aug mazulīši- var pielāgot arī Open&Close sistēmu, lai mazulis varētu dzert no higiēniski tīras pudelītes.

Šī sistēma ir lieliska ar to, ka uzskrūvējot to uz First Choice pudelītes, nav jāsatraucas par to, ka pudelītes saturs izlīs ārā, kad ēšanas vai dzeršanas process būs apnicis un pudelīte tiks nosviesta.

20130813102033-97818.jpg

Mazais šajos gados izmēģinājis vairākas pudelītes, jo es kā mamma vienmēr rūpējos, lai kāda pudelīte nepieciešamības gadījumā būtu pieejama gadījumā, ja jāpaņem līdzi kāds papildus dzeramais šajā karstajā vasarā.

Lai jums sekmīgas mācības patstāvības iegūšanā!

Kristīne