Superbēbītes māmiņa: Neticami ticamais - mēs tam saņēmāmies!

Superbēbītes māmiņa: Neticami ticamais - mēs tam saņēmāmies!

10. Mar 2014, 00:03 Liene MāmiņuKlubs.lv Liene MāmiņuKlubs.lv

Jāsāk jau ar ziedu klēpju sūtīšanu mazām un lielām dāmām šodienas svētkos ;) Mums tā svētku noskaņa šodien tāda pa virsu skrienoša. Veikalos pie ieejas Tev dāvina ziedus, vīrieši tādi pusmetru virs zemes staigājoši un apgarotas dāmas :) Prieks par tik burvīgu laiku aiz loga un arī par mirkli, par svētku mirkli tādā ikdienas skrējienā. Svētku sajūta it kā ir, bet tajā pašā laikā arī domas, kas ņem virsroku! Mēs lidojam! Mēs tiešām lidojam kopā ar abiem bērniem! Agri ceļamies, dodamies uz lidostu un viss! Saule, jūra un miers! Pilnīgs miers :) Bez telefoniem, interneta, mašīnām un darbiem. Mēs visa ģimene kopā, tiešām esam saņēmušies un beidzot, vismaz nedēļu būsim viens otram. Tas ārkārtīgi silda! 

Ak, meitenes, cik smieklīga sev šķietu no malas, kad iedomājos tos vismaz 7 līdzi ņemamo lietu sarakstus, kas tika svītroti, papildināti, pazaudēti, atkal no jauna rakstīti.. un beigu beigās aizbraucot uz veikalu vispār aizmirsti mājās :) 

Bet nu viss ir salikts, katram savs čemodāns un es tiešām šobrīd atlaidusies uz dīvāna, skatos uz savu mazo draiskuli, kura cītīgi pēta sava čemodāna saturu. Tīši vai pavisam nejauši viņa tam pa virsu uzmeta arī savu mīļāko grabulīti :) lai mammai nejauši neaizmirstas! Bet ja runājam par svarīgāko, tad skaidrs, ka dupsim būs ērti un puncis būs pilns. Autiņbiksīšu paka ērti iegūlusies čemodānā un viss ko likt uz kārā zoba arīdzan. Jā, jā.. mammai jau gribējās visas iespējamās kleitas un mantas salikt, bet ir labi, ka arī galvu var izvēdināt, gluži tāpat kā istabu, atverot logu un ielaižot nedaudz svaiga gaisa :) Braucam taču sauļoties! Kādas drēbes:))

Ir pāris lietas, kurās man bija dzelžaina pārliecība, ka daru pareizi. Es meitiņai paņēmu līdz visu viņas gultas veļu un pat gultas mīkstās maliņas. Man vienkārši iekšēji ir sajūta, ka tā viņai liksies, ka esam mājās un liela kreņķa gadījumā varēs nomierunāties un justies droši. Tad jau redzēs cik daudz no visiem manis paņemtajiem "drošības spilveniem" būs vajadzība izmantot :) 

Īsti nesaprotu vienu lietu. Manī ir tāds iekšējs miers par to, ka viss ir izdarīts un kārtībā! Tas ir labi vai slikti??? Ak, laikam atbilde būs tad, kad būsim atpakaļ mājās :)

 

Ak, turiet īkšķus kaut viss izdotos. Man šobrīd ir sajūta, ka rīt kāpšu svešās kurpēs un mēģināšu piedalīties vīriešu modes skatē! Kā lidostā, kā lidojums, kā viesnīca, kā ar ēšanu... 

Kamēr vēl uz zemes - sūtām vēlreiz sveicienus šodienā un tiekamies rīt Māmiņu kluba raidījumā! ;) Brauksim atpakaļ, tad jau arī pastāstīsim kā gāja ;)

Krišjānis. Viņam jau pavisam drīz būs 11 gadi.

09. Mar 2014, 11:01 Sandija Māmiņu Klubs

un kā sauc lielāko dēliņu?

atceros, ka Jurīti rādija MK raidijumos, nju tāds maziņš susuriņš bija.

Jā😀

09. Mar 2014, 10:54 Sandija Māmiņu Klubs

Jurītis ?

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 09. Mar 2014, 10:35

Ā, un mēs pat ekskursijās braucām ar bēbi. Šobrīd gan es Lienei neieteiktu doties eksursijās, jo ārpus kūrortiem Ēģiptē tagad nav diez ko droši, bet es atceros, ka mēs bijām visur! Tuksnesī pie beduīniem mans bēbis arī bija pabijis😃

Esam bijuši Ēģiptē ar maziem bērniem 2 X - teikšu, tā ir ideāla vieta aukstajos mēnešos, kur aizbraukt ar maziem bērniem.
1. Tas ir tuvu - tas ir čārterlidojums apmēram 4 h - Rīgā iesēdies, Ēģiptē izkāp. Nemaz nav tik daudz citu tik tuvu galamērķu mūsu platuma grādos, lai līdz saulei tiktu. Un ar maziem bērniem (bēbīšiem) ceļojot, lidojuma garumam ir liela nozīme.
2. All inclusive kūrorti -un Ēģiptē pārsvarā ir tikai tādi, par pieņemamu cenu, ne par ko nav jāuztraucas! Gulti tik pie baseina un atpūties.
3. Sarkanā jūra - ja bērni jau māk peldēt, tad snorkelēšana Sarkanajā jūrā ir neaizmirstams piedzīvojums - tās košās zivis!!!

Mazākajam bija 3 mēneši, kad pēdējo reizi bijām- nekādu problēmu. Lidojumu pārcieta labi, es liku biežāk pie krūts. Ēģiptes galā pret bērniem visi izturas ārkārtīgi laipni - pat policisti smaida un bužina,palīdz no lidmašīnas izkļūt, padod un saliek ratus (Latvijā tā nekad neesmu sagaidīta ar bēbi ceļojot). Viesnīcās ir apsardze, laipns personāls, garšīgi un saulaini. Lielais bērns peldējās, mazais čučēja ēniņā, mamma laimīga un atpūtusies.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 09. Mar 2014, 10:26

Ārprāts, cik mazā līdzīga Kasparam😀 Tagad tik ieraudzīju tās lielās acis😀
Lai jums jauks ceļojums! Sasmelieties sauli par mums visām!

09. Mar 2014, 01:21 mammii24

Ir ir skola 😀 būs viņam dubultas brīvdienas! Pēc tam pastāstīšu kā gāja 😉

09. Mar 2014, 00:30 LieneBerzina

forši. 😀
pēc tam pastāsti kā mazajai patika.
a lielajam brālim nav skola?

09. Mar 2014, 00:29 agisa

o šausmas ne. ierēc vēl.

dandelion2013 dandelion2013 08. Mar 2014, 23:14

Super, ka dodaties un ka visa gimenite....teikshu ka esmu izbrinita par galamerki, jopati tur esmu bijusi un liekas ka taa nu vieta nav domata atputai sr berniem, bet nu ceru ka viss izdosies. 🌷

08. Mar 2014, 22:28

Ei, ei meitenes 😉 Viss kārtībā ! Nav ko plūkties 😀 Brauksim rīt un uz Ēģipti! Un droši nāciet uz mūsu māju- būs suņiem kompānija😀

08. Mar 2014, 22:02 Dūdas mamma

jā zini iešu apzagšu viņas māju.
kas tur slikts, ka kaut ko tādu pajautāju.

08. Mar 2014, 22:01 MiniAnna

stāstija, jā to es zinu. bet teica, ka brauks janvārī laikam.

08. Mar 2014, 22:00 Dūdas mamma

bet ko es tādu pajautāju.
c'mon atkal es tā sliktā.

08. Mar 2014, 21:37

bet uz kurieni tad jūs laižat?
un kad?