Mūsu pirmais kopīgais skrējiens

Mūsu pirmais kopīgais skrējiens

08. May 2017, 12:18 Mar&Co Mar&Co

Pirmais kopīgais Sieviešu skrējiens aizvadīts godam, par ko šodien liecina goda vietā iekārta medaļa, baloni un nelielās  kāju sāpes un noberztā tulzna.

Izaicinājumam būt #neapturamai piekritu,  un 5 km distanci veicām kopā ar jaukajām Oktobrēnu 2016 māmiņām un mazuļiem. Viena visdrīzāk nebūtu piedalījusies skrējienā, jo šajā gadījumā, kad skrējām ar ratiņiem, pasākumu uztvēru drīzāk nevis kā sacensību, bet jauku laika pavadīšanu un kārtējo tusiņu.

Pāris dienas pirms skrējiena biju nedaudz satraukta, jo Marko tuvojas otrais zobu pārītis, un pat gulēšana ratos ne vienmēr izdodas, bet vakar, kā sarunāts, mazais iemiga tieši pirms starta un piecēlās distances vidū ļoti labā omā, vērojot apkārt notiekošo. Šis pasākums ļoti labi parādīja, ka esam viena komanda, izlīdzējām, kā nu varējām viena otrai, jo ne visi mazuļi bija labā omā un labprāt gulēja ratiņos. Kopā mēs to paveicām un lepni ieksrējām finiša taisnē. Iekāru kaklā iegūto medaļu, kuru Marko steidza iebāzt mutē, kā īsts čempions.

20170508112544-70556.jpg

Fantastisks laiks, bildēšanās, jauna pieredze un kopā būšana- tieši tā es raksturotu šo pasākumu. Milzum liels paldies mūsu atbalstītājiem Bella Baby Happy, kas lika sajusties īpašām un pamanāmām. Tiekamies nākamgad!

20170508112419-54130.jpg