Mēs izvēlamies EKO tīrīšanas/mazgāšanas līdzekļus

Mēs izvēlamies EKO tīrīšanas/mazgāšanas līdzekļus

19. Apr 2017, 12:06 Mar&Co Mar&Co

Līdz grūtniecības laikam eko tīrīšanas līdzekļi man bija kaut kas svešs un nepazīstams. Kāpēc? Iespējams, likās pārāk dārgi un nebiju īsti pētījusi, kas tur tik īpašs. Tikai apzinoties, ka drīz mūsu ģimenē ienāks mazulis, kuram gribas visu, visu to labāko, sāku aizdomāties un pētīt dziļāk, kas tad īstie ir šie eko tīrīšanas līdzekļi.

Īsumā:

- Tie ir videi un cilvēkam draudzīgi

- Tiek rekomendēti cilvēkiem ar noslieci uz alerģijām, astmu

- Nesatur fosfātus, krāsvielas, smaržvielas, toksiskas vielas

- Neitrāls PH

- Bioloģiski sadalās

-Hipoalerģiski

Eko tīrīšanas līdzekļu iegādi un ieviešanu mūsmājās sāku pamazām. Sākotnēji iegādājos mazulim draudzīgu šķidro veļas pulveri un mīkstinātāju, lai sagatavotu mīkstas un tīras pirmās drēbītes. Ātri vien arī pati savas drēbes un gultas veļu sāku mazgāt ar šiem līdzekļiem. Tētuks gan nav pielaužams, jo iecienījis spēcīgu Lenor smaržu. Pie pirmajiem neveiklajiem mēģinājumiem uzlikt pareizi pamperi, lielisks atklājums bija izsmidzināmais traipu tīrītājs. Tas tiešām ir liels palīgs, jo pat veļasmašīna nespēj iztīrīt dzeltenos traipus.

20170419115040-98210.jpg

 

Vēlāk lielveikalā ieraudzīju lielisku piedāvājumu "pērc 2 par 1 cenu" un iegādājos TRI BIO trauku mazgāšanas līdzekļus un šķidrās ziepes. Divreiz nedomāju un ķēru ciet. Lai gan iesākumā likās, ka līdzeklis jālieto vairāk, jo mazāk puto, esmu pārliecinājusies, ka arī šie kalpo diezgan ilgi un nav nepieciešams lietot dubultdevu. Nupat uz akciju esmu iegādājusies arī 3 in 1 tīrīšanas līdzekli visu veidu virsmām un jau pēc pirmās lietošanas reizes esmu sajūsmā.

20170419115630-58541.jpg

Apzinoties, ka mazais Marko drīz  būs rāpotājs, tad īpaši svarīga ir regulāra grīdas uzkopšana. Šim nolūkam esmu iegādājusies bio grīdas mazgāšanas līdzekli.

20170419115844-68792.jpg

Pamazām arī tētukam sāk pielipt šī eko lietiņu padarīšana, jo aizbraucot uz veikalu pēc cauruļu tīrīšanas līdzekļa, atveda mājās TRI BIO.  Lai gan arī es neesmu ieinteresēta pārmaksāt, arī eko līdzekļus nereti var iegādāties par fantastiskām akcijas cenām. Sagaidu īsto brīdi un tad iepērku priekšdienām. Tad arī nesanāk diži pārmaksāt, toties tā varam padarīt vidi sev apkārt ne tikai tīru, bet arī nekaitīgu un draudzīgu sev, mazulim un videi.

P.S. Cenuklubā šobrīd TRI BIO ir fantastiskas cenas  ar līdz pat 40% atlaidi.

Kādi tīrīšanas/mazgāšanas līdzekļi iecienīti jūsmājās?

mincenee mincenee 19. Apr 2017, 15:51

Pa svētkiem berzu grīdas un man patika tas trio-bio grīdas līdzeklis. Nav smakas un ļoti labi noņem iesūnojušos netīrumus.