Melānija ar Kārli testē Topfer kosmētiku

Melānija ar Kārli testē Topfer kosmētiku

06. Oct 2017, 00:50 kika19822 kika19822

Labvakar!

Māmiņu klubā pamanījām ka var pietiekties uz topfer dabīgās kosmētikas testēšanu un pietiecāmies.Liels bija mans pārsteigums par glīti iesaiņoto maisiņu saņemot jutos tiešām kā dāvanu saņēmusi:)

Tad nu sākās arī produktu testēšana.Melānija kā jau šai vecumā pienākās kastītes nogaršoja un paplēsa un tas viņai sagādāja patiesu prieku.

Ko mēs testējām?Testējamajā komplektā ietilpst želeja matu un ķermeņa mazgāšnai, balzāms sausai āda, gēls zobu mazgāšanai un lūpu balzāms.

Dušas želeja matiem un ķermenim.Nesatur sintētiskās smaržvielas,krāsvielas un konservantus,nesatur ziepes un PEG,nesatur izejvielas uz minerāleļļas bāzes.Sastāvā ir biologiškās izejvielas.Dušas želeja maigi attīra ādu un padara ādu maigu,nekož actiņās(kas mums ir ļoti svarīgi).Āda pēc mazgāšanās ir maiga un gluda un neprasās smēret uz ādas kādu krēmu vai losjonu.Šo izmēģinājām visa ģimene un esam sajūsmā visi:),un vēl ļoti patīk tā īpatnējā smarža kas nav izteikta kas ir novērota dažām dušas žēlejām.

Balzams sausai ādai.Maigs balzāms ar bioloģiskām sastāvdaļām.Nesatur sintētiskās smaržvielas,krāsvielas un konservantus,nesatur izejvielas uz minerāleļļas bāzes.Krēms ir biezs un viegli smērējams un ātri iesūcas ādā.Ļoti patīkama smarža.Krēms sauso ādu mitrina un saglabā to maigu un gludu.Par cik Kārlim katru rītu jādodas uz skolu tad smērējām uz sejas kad ārā bija vējains un mitrs laiks un sejas āda ir gluda un maiga.Pati liku šo krēmu uz rokām jo āda uz rokām mēdz būt sausa,esmu  loti apmierināta.Šo balzāmu mēs lietosim ziemas mēnešos noteikti.

Lūpu balzams. Tas ir maigs lūpu balzams ar šī sviestu, bioloģisko smiltsērkšķu eļļu un bioloģisko mandeļu eļļu. Maigs un barojošs ar patīkumu un neitrālu garšu un smaržu.Tā kā Melānijai vēl nav aktuāli tad šo balzāmu testējām mēs ar Kārli.Esmu patīkami pārsteigta par šo balzāmu un arī patīk iepakojums ērti paņemams līdzi visur.

Gēls piena zobu kopšanai.Piemērota lietošanai no pirmā zobiņa.Nesatur fluorīdus.Dabīgais silīcija dioksīds maigi samazina aplikumu,nebojājot zobu emulju.Melānija no pirmā zobiņa tīram zobiņus ar zobu pastu Rocs baby,tad nu nolēmu pamēģināt a šo tīrīt.Melānija šo zobu pastu neatbalstīja pirmo reizi ka tīrijām zobiņus viņas sejas izsteiksme bija briesmīga,nākamā reizē cieši saspieda lūpas un neļāva tīrīt zobus ar zobu pastu Rocs nav problēmu.Salīdzinot zobu pastu garšas man personīgi patīk šai zobu pastai,garša ir neitrāla patīkams zobu gēls.Bet diemžēl Melānija šo neatzina pa labu.Nekas pamēģināsim pēc kāda laika vēl kas zin varbūt kad iepatiksies?

Kas man šajos produktos patika?Tas ka kosmētika ir dermatoloģiski testēta,tas ka ta ir bioloģiski dabīga kosmētika.Arī fakts, ka kosmētika ražota Vācijā ir zināms drošības garants man.Un vēl personīgi mani uzrunā glītie iepakojumi kas priecē ne tikai mani bet arī bērnu actiņas.

Vēl dāvaniņā  nāca klāt priekšautiņš un ūdens termometrs.Priekšautiņš mums ir ļoti mīļš un tiek bieži izmantots jo šobrīd šai vecumā Melānijai tā ir  ļoti aktuāla lietiņa.

Paldies Māmiņu klubam par šo burvīgo iespēju testēt šo produktus.