Aptauja māmiņām: bez kurām mazuļa lietiņām, pavisam noteikti, nevar iztikt?

Aptauja māmiņām: bez kurām mazuļa lietiņām, pavisam noteikti, nevar iztikt?

15. Apr 2016, 10:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kurš mazulis gan nerotaļājas it nemaz? Un, attiecīgi, rotaļlietas ir katrā mājā, kurā ir jebkāda vecuma bērniņš. Pašiem mazākajiem noteikti būs grabulīši, mazuļiem kādas attīstošās rotaļlietas, bumbas... Staigātājiem jau klucīši un grāmatiņas, bet pirmsskolniekiem, atkarībā jau no katra interesēm un prasmēm. Rotaļas bērniem ir vajadzīgas, jo tieši caur tām mazie cilvēki mācās. Tieši caur rotaļām viņi ierauga mūsu pasauli tādu, kāda tā ir, pieņemot dažādus izaicinājumus, sastopoties ar pārbaudījumiem un ne tikai.

Sadarbībā ar EshopWedrop veicam nelielu aptauju, tām māmiņām, kuras zina, bez kādām lietiņām mazulis nu nekādi nevar iztikt. Šīs aptaujas rezultāti palīdzēs ne tikai esošajām māmiņām piedomāt pie iespējām efektīvāk iepirkties mazuļa vajadzībām, bet arī topošajām māmiņām efektīvāk sagatavoties bērniņa ienākšanai dzīvē!

Mīļās māmiņas, veltiet pāris minūtes laika nelielai aptaujai, kuras mērķis ir noteikt visnepieciešamāko lietu nozīmi bērniņa ikdienā un veikt pētījumu, kā un kur labāk iegādāties noteiktās preces mazuļiem ar iespēju ietaupīt.

Aptauju atradīsiet šeit: https://www.surveymonkey.com/r/JLTYR8N