Mazo staigātāju On-line konforence rīt 9:00- Labākais laiks atradināt no krūts.

Mazo staigātāju On-line konforence rīt 9:00- Labākais laiks atradināt no krūts.

04. Apr 2013, 13:40 mamma27 mamma27

Aicinu rīt-5.martā iesaistīties visus on line konforencē par to kā atradināt mazo no krūts.

Lai arī ar Denīzi tas man stāv tikai priekšā,gribu jau laicīgi tam gatavoties,lai nesanāk kā ar dēlu,kurš ēda līdz divu gadu vecumam.

Parunāsim rīt par to kad jūs sapratāt-viss,jābeidz zīdīt!Kurš vecums būtu tam piemērotākais? Kā to labāk darīt- palēnām vai strauji? Cik ilgā laikā izdevās atradināt mazo no krūts? Ko piedāvājāt krūts vietā?

Šie un vēl daudzi citi jautājumi un atbildes uz tiem jau rīt!

 

 
annijalise annijalise 04. Apr 2013, 22:50

jauka tēma
man rīt iespējams nebūs iespēja piedalīties konferencē, tā ka es labprāt izteikšu savu viedokli šeit.
man vecākā meita bija kādu 1,5 g.v., un es atsāku studijas- sesija vienu nedēļu, u es biju projām, tad nu viens divi kaut kā pārtraucu to krūtbarošanas pasākumu, dienā vnk piedāvāju kaut ko citu, nu tad naktīs, mazliet, un mazliet, līdz vairs nebija tas vajadzīgs.
tagad man otrai meitai ir 1,6.g.v., tagad jau esmu iesākusi viņu laist uz b/d, un jau dažas dienas viņa krūti dabūj no paša rīta, tad pēcpusdienā ir mājās ap pl.16.00, bet kaut kā man klēpī uzreiz viņa nekāpj, bet ja prasa tad dodu.
vakarā pirms miega viņa man ēd krūti, nu tad naktī pāris reizes, bet ne daudz.
es prognozēju, ka mums tā krūts ēšana drīz vien tā lēnītēm arī beigsies, katrā ziņā es neko necentīšos mākslīgi iespaidot, jo jūtu ka viss notiek pareizi.
es arī citām mammām iesaku- lēnām un ar saprātu pārtraukt krūtsēdināšanu, tieši tajā brīdī, kad pašas to vēlas un uzskata par pareizu.
lai jums izdodas saruna.

mamma27 mamma27 04. Apr 2013, 14:10 Wuda

Rīt noteikti parunāsim par to! Varbūt kāds zinās atbildi!😉