Mazais putekļu sūcējs jeb kas Denīzei mutē?

Mazais putekļu sūcējs jeb kas Denīzei mutē?

20. Feb 2013, 08:54 mamma27 mamma27

Kopš Denīze ir sākusi celties klājās un smuki pārvietojas gar gutlas, galda vai skapīšu malu, mums divtik jāpievēš uzmanība,kas atrodas viņas redzes lokā. Un kas atrodas rokas stiepienā.

Šobrīd Denīzei ļoti aktuāli ir lego kluči. Tāpēc tie tiek sargāti ļoti. Bet mazā dāma pamanās arī mutē iebāzt visu ko citu. Mums pat prātā nenāk,ko tik viņa var iedabūt savā mazajā mutītē. 

Tik ik pa laikam paskatamies,ka nāk Denīze un vaigi kā kāmim. Kaut kas jau atkal iebāzts :) Viņa ir mutē ielikusi bumbiņas, dzēšgumiju, legi cilvēciņus-tie viņai īpaši iet pie sirds, dažādi krikumiņi ,kas ir uz zemes, nagu knaiblītes un vēl šādas tādas lietas, kas nenāk uzreiz prātā.

Tā kā man ar Adrianu gadījās,kad viņš aizrijās ar konfekti- jūras akmentiņš.Viņam gan bija jau 1,5 gads. No tā laika ,pret visu kas iekļūst mazajiem mutē, ir īpaši liela bijība. Jo ja reiz esmu redzējusi ,kā bērns paliek zils bez elpas un tu blakus stāvi kā muļļkis ,jo neko nevari izdarīt, rokas trīc un šķiet ka sirds apstāsties..........

Tāpēc Denīze tiek pieskatīta īpaši. Katrs sīkums tiek pārbaudīts, katra mazā lieta tiek salasīta no zemes un novākta no plauktiem ,kur viņa tiek klāt. Bet tik un tā mazie tipinātāji ir gana aktīvi.

Pieskatīsim savus mazos!

 

 
mamma27 mamma27 20. Feb 2013, 16:20 arizona

mums ir līdzīgi. Ja lego tiek paņemts ,tad ir tāds bļāviens-māsa ēd lego. 😀 Bet māsa ar nav ar pliku roku ņemama. Viņa pamanījusies spiegt,ja viņai ko atņem un dikti neapmierināta paliek.

Supersausins Supersausins 20. Feb 2013, 10:54

Man ir tas pats tgd.vins ir tik zinkarigs savos 10menesos ..tgd llien pat zem gultam un tad ja ir klusums saprotu ka kko dara.. 😃

aab aab 20. Feb 2013, 09:02

o jā, mums arī viss tika bāzts mutē. tiesa, daudz nesanāca, jo maksimāli visu novācām. bet joprojām, ir niķis kaut ko iebāzt mutē - piem., virtuvē plītij šķiltavas! 😃 un kaķu barību arī nesen pagaršoja 😃

un vēl viens bīstamais objekts - dators. klaviatūrai patīk pogas ārā knibināt! vakar sāka un jau ar panākumiem!