Mans un tikai mans .... laiks.

Mans un tikai mans .... laiks.

04. May 2013, 22:53 meiva meiva

Mans un tikai mans .... laiks. 

Vakaros, kad esmu nolikusi dēliņu gulēt tad tas iestājas :) un tad tik vien atliek cik ieiet dušā, paskatīties kādu vēlo filmu un doties pie miera, jo precīzs kā Šveices pulkstens, 7 no rīta mans puika mirkšķinās acis un tikai sev vien saprotamā valodā modinās mani jaunai dienai. Prieka pilni ir tie rīti, kad varu "pavilkt" miegu kādas 20 minūtes garāku, iedodot dēlam rotaļlietas vietā savu roku. 

Tā kā dēliņu audzinu viena, protams palīdzīgu roku pastiepj gan ģimene, gan draugi, tad esam kā Head&shoulders, divi vienā :) Visur dodamies divatā. Pāris dienas atpakaļ pat uz frizētavu kopā devāmies, kur dēliņš sāka koķetēt ar frizierīti, ka man nācas atgādināt, lai nepiemirst arī par mani. :) 4 mēnešu laikā, tik liels jau ir mans puika, tikai trīs reizes man izdevies iziet brīsolī vienai. Laikam jau tāpēc, ka pavadām kopā tik daudz laika es viena vairs nejūtos komfortabli. Bet ... protams ka laiks sev tik ļoti pietrūkst. 

2 mēnešus cenšos sarunāt tikšanos ar draudzeni, gribam pasēdēt mierīgi kafejnīcā, bet ....nesanāk. Nevaram saplānot Manu laiku. 

Ja es pasapņotu par manu un tikai manu ... laiku!? Par lielām lietām nesapņoju, jo man liekas, ka šobrīd es daudz labāk savu laiku izšķiestu kam mazākam. :) Pirmais kas nāk prātā izgulēties. :) Un tas jau laikam daudzu mammu sapnis. Aiziet ar draudzeni uz kafejnīcu un nesteidzīgi baudīt savus iecienītos siera salātus piedzertot klāt dubulto saldējuma kokteili. Jā, tieši dubolto, jo nezinu taču kad atkal būs iespēja to nesteidzīgi baudīt. :) Kopā ar māsu aiziet uz kādu apģērbu veikalu, ar nosacījumu ka tas ir pieaugušo cilvēku apģērbu veikals. Gribētu aizbraukt uz molu, lai var pamāt ar roku kuģiem, kas iziet pa jūras vārtiem. Noskatīties kādu labu teātra izrādi vai filmu. 

Ar lielu nepacietību gaidu MK rīkoto Māmiņdienas reisu, jo ... lai arī tajā došos kopā ar dēliņu, tas tomēr būs arī Mans laiks. Jo reizēm taču pietiek arī ar nelielu vietas maiņu. 

Nu jau esmu aizspņojusies par daudz! Un lai vai kā tur ir ar to laika trūkumu, mans puika ir tā vērts! :) 

 

Ceturtais Huggies® mitro salvešu akcijas uzdevums: Ideālais laiks tikai mammām!