Mans bērns kož!

Mans bērns kož!

27. Sep 2017, 23:11 Mar&Co Mar&Co

No savas bērnības saglabājušās nepatīkamas atmiņas, kad kaimiņu puika nemitīgi nāca man klāt un koda. Viņš gan bija krietni lielāks kā mans dēliņš (11mēn.), bet tāpat esmu nedaudz satraukusies un sevi cerībā mierinu, ka tas nebūs tāds ieradums vai dusmu izpausme, bet drīzāk nākamie zobiņi drīz būs klāt.

Marko pēc 1 dienas būs 11 mēnesīši, un ar pirmajiem zobiņiem var lepoties jau no 4 mēnešiem. Šobrīd ir 8 zobiņi, un nu jau kādu mēnesi siekalas tek kā no spaiņa. Zobus nesataustu, bet šķiet, ka tūliņ, tūliņ jābūt nākamajam zobu pārim. Ik reiz, kad mazais noliec  galviņu pret manu plecu, lai it kā samīļotu, am- iekožas plecā. Dažkārt neuzkrītoši pierāpo klāt un atkal AM!!!

Par īpašajām košļājamām rotaļlietām interese nav, jo šķiet, ka tālākiem zobiem tās nelīdz, bet acīmredzot piesūcoties pie vecāku rokas vai kājas, uz īsu mirkli tiek līdzēts.

Vai vēl kādai mazulis tā dara? Vai tas beigsies līdz ar zobu izšķilšanos?( Ļoti ceru;) )

rvilsone rvilsone 16. Oct 2017, 10:18

Mans puisēns-10 mēneši arī ļoti bieži mēdz iekost Mammai. Un pašam par to lieli prieki. Uztver kā rotaļu, kaut mēģinu paskaidrot, ka tā darīt nedrīkst. Pagaidām bez rezultātiem. Ari gribētu zināt, kā pareizi reaģēt šādās situācijās? Arī ēdot krūts pienu tā ir gadījies. Sāpīgi!

Hopeful_soul Hopeful_soul 28. Sep 2017, 14:18

Jā, mana vecākā darīja tāpat un tas ar laiku pārgāja😀 Jaunākai košanas ēra vēl nav sākusies.

27. Sep 2017, 23:57

Ooo, jā, man mājas tāds pats kodējs! Vēl aktīvi griež zobus- gan nomodā gan naktī, nezinu, bet gribu arī to novelt uz zobiņu nākšanu

muzikantu_mamma muzikantu_mamma 27. Sep 2017, 23:33

Manam dēliņam tulīt būs astoņi mēneši un dara tieši tāpat. Kad grib klēpī tikt, tad vispirms iekož plecā. Arī vienkārši staigājot gar gultas malu, viņam ļoti patīk iekost man rokā vai kājā.