Māmiņas brančo

Māmiņas brančo

02. Mar 2017, 17:53 Mar&Co Mar&Co

 

Februāra pēdējā svètdienā oktobrēnu mammas nolēma beidzot satikties, vairākumam nobalsojot par labu Islande Hotel Riga restorāna brančam. Kā tad mums gāja!?
Pirmkārt, māmiņas, kas pirmās ieradās viesnīcā, jau ziņoja whatsapp, ka tāda rezervācija 20 cilvēkiem neesot, bet ātri tika atrisināta nepatīkamā situāciju, piešķirot mums atsevišķu telpu. Neveikli par to rezervāciju, bet par piešķirto telpu pat priecājāmies, jo tā bija ērtāk mums komunicēt, mammām pabarot mazuļus. Par šo situāciju restorāns "uzsauca" bezalkoholisko šampanieti- sīkums, bet patīkami.
Par pašu branču..Manas domas sakrita ar citu mammu viedokli- ēdiens diezgan švaks, pārāk vienkāršs. Rasolu taču mājās pašas varam pagatavot; salda gaļa pankūkās manas garšas kārpiņas neuzrunāja; tikai vieni lapu salāti; diezgan neinteresanti un klasiski; katrā ziņā ne restorāna cienīgi.
Tomēr visa šī pasākuma mērķis bija iepazīt citas mammas un mazulīšus,tāpēc vilšanos par ēdienu aizstāja prieks par iespēju māmiņas satikt un beidzot redzēt sejā. Satikšanās bija ļoti jauka, katrai bija uzdevums izveidot handmade dāvaniņu, ko izlozes kārtībā nodot citam mazulim.
Noteikti šo tradīciju turpināsim, pievēršot lielāku uzmanību vietas izvēlei! Mēs jau plānojam nākamo branču:)
Dalies pieredzē un iesaki jaunajām māmiņ draudzīgas vietiņas!