Maģiskais dzimšanas datums no 1-4: kurā datumā piedzimi TU?

Maģiskais dzimšanas datums no 1-4: kurā datumā piedzimi TU?

19. Aug 2013, 13:23 gucci123 gucci123

Mēs katra zinām, ka cilvēks kā personība veidojas uzreiz pēc piedzimšanas. Cilvēks nepiedzimst kā „balta lapa”, bet jau ar savu bagāžu. Daži saka, ka tā nāk no t.s. iepriekšējām dzīvēm, citi – mātes ietekmē u.tml.

Jautājums par dzimšanas datumu man kļuva aktuāls tad, kad gaidīju savu dēliņu. Tā kā gribēju ķeizargriezienu, tad man bija iespēja pašai izvēlēties viņam dzimšanas datumu. Tad arī mana interese par numeroloģiju pastiprinājās. Protams, bērns kā personība tikai veidojas, un nebūt nav teikts, ka visas priekšrocības vai trūkumi uzreiz ir spilgti redzami, taču arī bērnā var saskatīt iezīmes un tendences, pie kurām var piestrādāt.

Mans viedoklis – cilvēku kā personību ietekmē vairāku faktoru kopums, arī iepriekšminēto. Taču, protams, svarīgs ir arī dzimšanas datums. Un šoreiz sniegšu nelielu ieskatu personības iezīmēs, kuras mums sniedz mūsu dzimšanas datums.

Izlasot šo, varbūt kādai būs vieglāk saprasties ar līdzcilvēkiem vai bērniem, kurus līdz šim neizpratām, varbūt kāda gribēs izvēlēties savam bērnam dzimšanas datumuJ

1. datums: personība – līderis. Priekšrocības: cilvēks, kuram piemīt spēcīgas ambīcijas un gribasspēks, lai gūtu panākumus dzīvē. Piemīt neatkarība, nepatīk ierobežojumi, rutīna. Cilvēks – pionieris, iniciators. Radoša personība, ass prāts. Piemīt intuīcija biznesā, un to atbilstoši attīstot, cilvēks var vadīt lielas organizācijas vai uzņēmumus. Izmanto zināšanas noteiktu mērķu sasniegšanai. Piemīt plašs redzējums un spējas motivēt, iedvesmot citus, kā arī spēcīgs gribasspēks, kas var tikt pārbaudīts laika posmā no: 28 – 56 gadiem. Trūkumi: cilvēks parasti ir atvērts citu idejām, taču var būt ļoti ietiepīgs savu plānu realizācijā. Jāizvairās no slinkuma un vilcināšanās. Var ātri sadusmoties un vilties. Ir tendence forsēt jautājumus, ja ir jūtams, ka tie neattīstās tik ātri, kā vēlētos.

2. datums: jūtīga, intuitīva un diplomātiska personība. Priekšrocības: cilvēks, kas mīl skaistumu un uzmanību. Pārmērīgais jūtīgums var padarīt neaizsargātu dažādās dzīves situācijās. Īpašie talanti: veidot personiskas attiecības un diplomāta spējas. Var piemist īpašas spējas mākslā un mūzikā. Piemīt sirsnība un labestība, taču nepieciešams to saņemt arī no saviem tuviniekiem un draugiem, lai justos komfortabli. Ir ļoti atsaucīgs un vislabāk darbojas tieši kolektīvā. Labāk jūtas kā „otrā plāna aktieris”, nevis līderis. Ļoti uzmanīgs attiecībā uz niansēm, tāpēc labāk darbu turpināt, nekā iesākt no jauna. Trūkumi: var krist par upuri depresijas gadījumā vai pārdzīvot uzticības trūkumu. Nejūtot līdzsvaru, var kļūt grūtsirdīgs, nomākts un jūtīgs.

3. datums: ļoti radoša personība. Priekšrocības: mākslinieks sirds dziļumos, un to var attīstīt jebkurā jomā: uz skatuves, vizuāli, rakstiski utt. Ja neviena no šīm jomām nav profesionāli attīstīta, var radoši izpausties hobija līmenī. Piemīt tēlainība, attapība, entuziasms. No malas skatoties: iedvesmojoša un apbrīnojama personība. Var būt brīnišķīgs pārdevējs (t.sk. ideju pārdevējs). Ir draudzīgs, sabiedrisks, sirsnīgs un valdzinošs. Piemīt spēja apkārt esošo padarīt harmonisku un māksliniecisku, sākot no apģērba līdz pat interjeram. Trūkumi: var būt kaprīzs, pakļauties straujiem kāpumiem un kritumiem dzīvē (galējībām). Nedrīkst tērēt laiku un enerģiju uz triviālām lietām. Jāsaglabā ilgtermiņa prioritātes.

4. datums: personība – apzinīgs „darba zirdziņš”. Priekšrocības: ļoti precīzs un ļoti apzinīgs visā, ko dara, kā arī principiāls, disciplinēts un atbildīgs. Ļoti nopietni uztver pienākumus un seko saviem ētikas principiem. Var būt lepns un ar augsti paceltu galvu, taču nebūt ne augstprātīgs. Piemīt līdzjūtība pret līdzcilvēkiem. Ir neatlaidīgs, saskaroties ar šķēršļiem, problēmām. Ļoti svarīgas ir ģimenes saiknes, taču tai pat laikā attiecībās ar līdzcilvēkiem nav emocionāls, un mīlestība uzskatāmi netiek izrādīta. Cilvēks, kas pastāvīgi koncentrējas un savas dzīves pamatu – bizness, karjera, ģimene vai tml., jo uzskata to par svarīgāko uzdevumu. Ir ļoti racionāls. Nav tendences iesaistīties shēmās, lai tiktu pie „ātras naudas”. Pieeja ir lēna, pacietīga un droša. Patīk būt dabā. No dabas dots talants būt par labu organizatoru un vadītāju. Citiem cilvēkiem – īpaši radiem un kolēģiem, ir tendence paļauties uz šo cilvēku. Trūkumi: spītība un stingrība. Raksturīgi „rakt un gaidīt”, kas var neļaut rast radošu risinājumu. Trūkst elastības. Var rasties vilšanās un ierobežojumu sajūta. Cilvēkam grūti izprast citu cilvēku emocijas, jo pašam to pietrūkst, kas var rasīt vienu otru netaktisku situāciju. Jāizvairās no pārmērīgas ieslīgšanas darbā, aizmirstot baudīt saldos dzīves augļus.    

Izlasot šo, pavērojiet sevi un savus līdzcilvēkus, varbūt atklāsiet kaut ko jaunu?:)

Turpinājums sekos…Gucci123

P.S. Bilde no interneta dzīlēm.

ruta27 ruta27 20. Aug 2013, 09:06

man ir 3 datums, nedaudz jau sakrit gan, gaidisu talak turpinajumu

19. Aug 2013, 17:15

nevienā no šiem

Saulite21 Saulite21 19. Aug 2013, 16:42

Man arī 5... Dēls 23!gaidīsim turpinājumu!😀