Komentāru konkurss: Uzraksti, kādi biezenīši garšo tavam bērnam un laimē!

Komentāru konkurss: Uzraksti, kādi biezenīši garšo tavam bērnam un laimē!

02. Oct 2014, 01:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piebarošanas procesa sākumā nav nekā labāka par garda biezenīša porciju. Kartupeļu biezenītis, burkānu biezenītis vai asorti, augļu biezenītis vai jauktais.

Kāds biezenītis garšo tavam bērnam?

Kādu biezenīti tu gatavo visbiežāk?

Kādu biezenīti visbiežāk iegādājies veikalā?

Raksti atbildi tepat, komentāru joslā

un jau pirmdien varēsi tikt pie balvām no NUK un Hamanek!

BALVU FONDS

Bērnu pārtika - Hamanek

20140919102638-95413.jpg

Mācību karotītes NUK Soft no silikona

20140703104843-84965.jpg

  • Īpaši mīksta - paredzēta saudzīgai ēdināšanai
  • Ideāli piemērota bērna mutītei
  • Īpaši garš rokturis - lieliski der augstām burciņām
  • Lietošanai no 4 mēnešu vecuma

Gaidām komentāros jūsu atbildes līdz 5.oktobrim ieskaitot.

Māmiņu Klubs

Konkurss notiek sadarbībā ar

20140922153317-49888.jpg

čabule čabule 02. Oct 2014, 10:30

Biezenīšus vāru pati. Biezeņiem nepievienoju sāli un citas garšvielas.
Meitai vislabāk garšo:
Puķkāposts + Burkāns + Kartupelis + Sīpols, atklāti sakot, šī kombinācija man arī iet pie sirds.
Vēl iecienīts ir :
Ķirbis + Brokolis + Burkāns + Vistas gaļa

No saldajiem biezenīšiem taisam- zemenes + banāns, grieķu jogurts + banāns.. Saldajiem biezeņiem vienmēr par bāzi izvēlos banānu, ja vien nedodu Omītes vārīto ābolu biezeni...

Veikalā pa retam nopērku kādu biezenīti, ja zinu , ka nepaspēšu uzvārīt mazajai ēst, jo pastaiga ievilkusies. Parasti tad izvēlos dārzeņu biezenīšus ar zivi, retāk ar gaļu. Dažreiz, lai palutinātu mazo princesi, tiek nopirkti arī Hamanek augļu biezenīši- viņa ēd ar prieku, tad jau laikam garšīgi..

Lieliskā Peciite Lieliskā Peciite 01. Oct 2014, 21:58

Manai meitiņai garšo viss, ko mamma viņai gatavo. Tā kā piebarošanu sākām laikā, kad nekā no augļiem savā dārzā nebija, tad pirku augļu biezenīšus. Savukārt dārzeņu biezeņus gan gatavoju pati. Ir izmēģināti visādi varianti un kombinācijas - gan ar gaļu, gan bez. Parasti kombinēju kopā 2-3 dārzeņus un tad vēl ik pāris dienas pievienoju gaļu, kā arī lieku klāt vai nu sviestiņu vai saldo krējumu. Tagad ir tāds laiks, ka arī augļu biezeņus gatavoju pati. Arī šeit lieku kopā parasti divus augļus un reizēm arī biezpienu un saldo krējumu.
Veikalā šobrīd sanāk pirkt tikai augļu biezenīšus tajos brīžos, kad kaut kur dodamies uz ilgāku laiku - vai nu uz dārzu pastrādāt vai arī apciemojot draudzenes.😀

01. Oct 2014, 20:11

sveiki!manam ķiparam garšo visi beizenīši,kādus tik neesam izmēģinājuši,vienmēr cenšamies iepazīt jaunas garšas,jo vienveidīgs ēdiens arī bērnam apnīk.Vislabak garšo cukīni,vai ķirbis ar burkānu vai kartupeli,to arī ikdienā taisu mazam.Takā viss mums ir no sava dārziņa tad arī to ēdam bez bēdām,arī ziemā to visu varēsim baudīt.Ja dodamies uz veikalu,tad vienmēr paķeru kādu jaunu biezenīti,kstaos arī kas atbilst pēc vecuma kategorijas,jo zobu mums nav tad arī nevaru vēl ņemt kur ir lieli gabali burciņās,ēdam visu prātīgi.

īgLa īgLa 01. Oct 2014, 18:47

Veikala biezeni nav ēdis.Vislabāk garšo kabacis ar puķkāpostu. No saldajiem ābols ar bumbieri,plūmi un banānu. Vēl gatavojusi esmu kolrābi,rāceni,kāli,brokoli,ķirbi,dzelteno tomātu esmu devusi. Un lai pamainās garšas,trešdaļu ķiplokdaiviņu vai dilli,vai pētersīli pieblendēju.