Kādus ratus iesaki TU?

Kādus ratus iesaki TU?

10. Aug 2017, 13:50 Mamm.mamm Mamm.mamm

Sveicieni!

Gribu jūsu pieredzi par ratiem! Kādus noteikti nepirkt un kādu iegādi apsvērt?

Mums interesē sēžamā daļa. :) Prasības: lieli (vismaz 20 cm) visi 4 riteņi, priekšējie tādi, kas grozās un stabila sēžamdaļa (lai nekas neļurkātos). :) Vēlams apvienojumā ar pieņemamu cenu. :)

Britton 4Style - pārbaudīts, viss ļurkājas, lai arī riteņi varētu būt labi.

Zippy (modeli neatceros) - tik nestabili, ka stumjot (bez nekādām ratu somām) rati apgāzās. Tādēļ uz Zippy pat skatīties negribu. 

Hauck (mums gan ir pastaigu rati) - sniegiem nederēs, ritentiņi vienu reizi iesprūda tramvaja sliedē (krustojuma vidū). Esmu pateicīga, ka tramvajs nogriezās. 

Tāda ir mūsu pieredzīte. Gribētos jūsu! ;)

Ja kādai ir tādi, kas jau ir pārbaudīti, bet no kuriem bērniņš jau izaudzis, var uzrakstīt. Varbūt varam pārpirkt. :)

10. Aug 2017, 22:54

Man ļoti patīk Emmaljunga scooter. Ir arī modelis ar grozāmiem riteņiem. Iet kā tanks, bērnam daudz vietas. Manā skatījumā ideālākie rati.

mincenee mincenee 10. Aug 2017, 22:06

Draudzenei ir Bebette nico. Viņa ir ļoti apmierināta. Mēs izmantojam savu 3in1 sēžamo daļu ar klasiskā tipa rāmi - Adbor Marsel Classic.

SauleDace SauleDace 10. Aug 2017, 16:39

Mes šobrīd izmantojam colleto savona, esmu apmierināta. Sezama dala ēra un liela, vairakas mugurinas pozīcijas, rapec var sakt izmantot,kad berns vel stabili nesēž,bet kulba atsakās gulet.
Riepas lielas un priekšējās rotejosas, vienigi parpumpejam un izveidojas pumpa sana,bet palaidam.gaisu ara un viss ok.
Man viss apmierina, planoju šos ratus izmantot ari nakotne. Pardot nedomaju,bet ja ir velme uzzinat kaut ko vairāk, tad drosi vari jautat