Kādas aktivitātes Vasaras festivālā piedāvā Bubchen, NUK, Hamanek un Kinella?

Kādas aktivitātes Vasaras festivālā piedāvā Bubchen, NUK, Hamanek un Kinella?

11. Jun 2015, 00:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Vasaras festivālā arī Bubchen būs kopā ar jums, mūsu uzticamākajiem biedriem, kas nu ir uzauguši un jau desmit gadu vecumu sagaidījuši kā pirmie Māmiņu Kluba bērni, un gadu no gada kopā sagaidām aizvien jaunas mazās dvēselītes, kas pārtop lielās personībās. Tas ir jānosvin! Māmiņu Kluba vasaras festivāls būs kā izklaides un izglītojošais pasākums! Turklāt, bez maksas! Pastāstīsim šajā reizē, kādas izklaides bērniem piedāvās GP Baltics!

20150527094514-10040.jpg

GP Baltics aktivitātes lieliem un maziem

1) Bubchen bumbiņu baseins: piepūšamais baseins, kurā sabērtas plastmasas bumbiņas. Bērni te varēs izklaidēties, bet mammas pa to laiku varēs parunāties par bērniem, bērnu kopšanas produktiem un ne tikai. Lai vēl interesantāk: uz dažām bumbiņām uzlīmēts būs Bubchen logo – tam, kurš tādu bumbiņu atradīs, tiks dāvaniņa! Dāvanā Bubchen mazajā iepakojumā: balzāms lūpām, mazgāšanās gēls, ķermeņa krēms vai kas cits.

2) Bubchen KIDS stafete: rīkosim ik pēc 2 stundām. Ar skriešanu, zosu gājienu u.c. Balviņas no Bubchen Kids sērijas. Uzvarētājiem izvēles iespējas, otrai komandai veicināšanas balviņas: mazie Bubchen Kids produktu iepakojumi.

3) Bubchen tīro roku punkts: Te varēs uzzināt visu par roku tīrību un tīrības nozīmīgumu, kā arī būs pieejamas mitrās salvetes, ja vajadzīgs notīrīt mazās rociņas!

4) Kinella sulu degustācija.

5) NUK saliec „pirmo komplektiņu jaundzimušajam” Topošā mammīte vai tētis, vai ome var nākt salikt, pēc viņu domām preces, kas būtu pirmās nepieciešamības lietas jaundzimušajam, varēs arī aizpildīt anketu, un piedalīties izlozē par šādu komplektiņu.

6) NUK māneklīšu koks: Jūs jau varat iedomāties, kas te tiks darīts!Bērniņi tieši šeit varēs atvadīties no sava māneklīša pavisam. Mazuļi saņems arī sertifikātu!

7) Hamanek biezeņi: Pouch un Happy Fruit, Junior Menu. Saldo biezeņu degustācija. Iespējams, tieši šeit atradīsi, ko ņemt līdzi, dodoties atpūtā ārpus mājas kopā ar bērniem!

PIESAKIES KRĀSAINAJAM VASARAS FESTIVĀLAM 13.JŪNIJĀ ŠEIT->>>

20150528120433-24888.jpg

Sadarbības partneris

20150508125023-10152.jpg