Kabrita biezeņi - oficiāli atzīti par visgaršīgākajiem!

Kabrita biezeņi - oficiāli atzīti par visgaršīgākajiem!

30. Nov 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tā kā manai jaunkundzei jau rit 7 mēnesis un piebarojumu ēd, ka šņakst vien, beidzot biju nolēmusi, ka ir laiks pagaršot arī kādu saldo augļu biezeni. Izvēle jau bija likta par labu no paciņām sūcamajiem, jo cik tad no karotes var ēst - jāapgūst arī kaut kas jauns!

Pamanot, ka Māmiņu Klubs piedāvā iespēju testēt Kabrita augļu biezeņus ar kazas piena saldo krējumu, ne sekundi nešauboties pieteicu mūs abas par testa objektiem, jo Elizabete ne īpaši draudzējas ar laktozi, bet kazas piena klātesamība neko sliktu nenodarītu.

Kad biju biezeņus pārnesusi mājās, uzreiz vienu jau korķēju vaļā - protams, ka ar mango, jo šis nu ir auglis, kas garšo arī man - ja nu Elizabete nosmādēs, pati gardu muti notiesāšu. Kas to deva! Tiklīdz mazā saprata, kā gardumu no paciņas izsūkt (kas gan no sākuma pārvērtās par nelielu traģēdiju ar asarām, jo nu nekādi uzreiz nesanāca), tā 15 sekunžu laikā 100g pazuda mazajā puncī uz neatgriešanos - saki nu vēl, ka mans bērns maz ēd!

Nākamajā dienā nekādas alerģijas pēdas nenovērojusi, korķēju vaļā nākamo - ar meža ogām - tā kā mazajai skola jau bija rokā, šīs paciņas saturs tika likvidēts bez asarām, tikai ar žēlu skatienu pavadot tukšo paciņu līdz miskastei - ai kā tiktu ēsts vēl, ja vien ļautu!

Trešo paciņu, to, ar cepumiem, gan meitiņai pat neparādīju, jo tas vēl tikai no 8 mēnešiem, bet, varu derēt, ka mazā ēdājiņa to piebeigtu tikpat gardu muti, kā abus iepriekšējos.

Tā kā testa biezeņi bija beigušies, devāmies uz veikalu, lai iegādātos vēl, tā kā piemājas Rimi Kabritas biezeņu nebija, nopirkām parastos ābolu-mango, bez piena. Mājās korķējām vaļā - jāsaka atklāti - šos biezeņus Elizabete ēda daudz slinkāk - laikam bez piena nebija tik gardi.

Tagad jau interneta veikalā pasūtītie Kabrita biezeņi ceļo pie mums, jo oficiāli atzīti par visgaršīgākajiem!

Paldies par dāvāto iespēju, jo pašas diez vai būtu atradušas un pamēģinājušas, līdz ar to palaistu garām gardu iespēju!

20161109221839-76746.jpg