Izvēlamies Huggies

Izvēlamies Huggies

01. Sep 2017, 12:39 elizabete.termane elizabete.termane

Saņemot Huggies rotaļu dāvanu kasti, saņēmām ne tikai daudz dažādas rotaļlietas, bet arī Huggies Pants Girl pamperbikses un Huggies Nature Soft mitrās salvetes. Mēs ar Emmu bijām ļoti apmierināts, jo tieši šīs preces izvēlamies jau kādu laiku un nemaz nebija jāšaubās par to labajām atsauksmēm.


Huggies Pants Girls, Emma nēsā jau no 5,5 mēneša vecuma, kad sāka velties, sapratu ka biksītes būs vieglāk lietot, gan uzvilkt, gan novilkt! Huggies autiņbiksītes lietojam kopš Emmas pirmajiem mēnešiem, sākumā izmēģinājām arī citas firmas autiņbiksītes, bet tie Emmas biksīšu saturu laida garām pa visām pusēm, un tiklīdz izmēģinājām Huggies, tā sapratu, ka elastīgā platā jostiņa pasargā k**u noplūšanu gar muguru. Huggies biksītēm arī ir lieliska uzsūktspēja, ko esam pārbaudījuši, kad naktīs biksītes nemainam, ja nav galīga nepieciešamība, jo tas tikai vairāk pamodina mazuli un liek domāt ka laiks celties. Emma guļ apmierināta un, autiņbiksītēm nelaižot garam, arī gultiņa sausa. Ļoti novērtējam mitruma indikātoru, jo pavisam viegli var noteikt cik autiņbiksītes samirkušas, un ar ļoti parocīgo lipeklīti nostiprināt autiņbiksītes, kad tiek izmestas miskastē.

Huggies Natural Care mitrās salvetes. Esam izmēģinājuši daudz dažādas mitrās salvetes, jo tā kā tās ļoti reti lietoju Emmas dibena notīrīšanai, tad varu izmēģināt dažādus veidus, bet kopš lietojam Huggies mitrās salvetes, domāju ka citas vairs neizvēlēšos viena iemesla dēļ! Varbūt tas nav tradicionālākais iemesls, bet es ļoti novērtēju to ka mitrās salvetes var izņemt pa vienai ārā un pārējās paliek paciņā! Mani, kā pedantisku cilvēku tracina ka citu firmu mitrās salvetes ir dizainētas tā ka ņemot salveti nākamā nāk līdzi, it kā atvieglojot tās paņemšanu nakamajā reizē, bet šādām līdzņemšanas salvetēm neredzu jēgu no nākamās salvetes vieglas izņemšanas, ja paciņu nevar brīvi aizvērt un salvete izžūst! Ko man darīt ar izžuvušu mitro salveti? Tādēļ ļoti novērtēju Huggies dizainu, paņemot vienu salveti, pārējās paliek paciņā, un cietais vāciņš viegli aiztaisās saglabājot salvetes mitras! Tikai šī mazā iemesla dēļ arī turpmāk izvēlēšos Huggies mitrās salvetes! Arī pašas salvetes sastāvs ir patīkams Emmas ādai un nav atstājis viņas ādu apsārtušu! Tādēļ šīs salvetes ieņem spēcīgu vietu mūsu ikdienas režīmā.