Humer - draugs gan lieliem, gan maziem.

Humer - draugs gan lieliem, gan maziem.

06. Feb 2018, 17:23 muzikantu_mamma muzikantu_mamma

Ar Humer zīdaiņiem/bērniem sākām draudzēties jau tad, kad dēliņam bija pirmās iesnas. Biju dzirdējusi tikai tās labākās atsauksmes, tādēļ nolēmām pamēģināt. Dēlam, protams, sajūsma nebija, taču efekts gan bija un pie tam ļoti labs. Iepūšam Humer, izsūknējam punķīšus un elpot uzreiz vieglāk. Dēliņš ir paaudzies un kļuvis prātīgāks, jau saprot, ka šis viņam palīdzēs vieglāk elpot, tādēļ labprātīgi jau ļaujās, lai viņam iepūš degunā, bet, ir viens “bet” - ļauj tikai vienā nāsī, jo pēc tam no tā pūtiena ir sabijies, bet gan jau ar laiku. Tas, manuprāt, ir vienīgais mīnuss, bet ne par to es šoreiz, jo par cik pa ilgiem laikiem pašai bija pienācis iesnu laiks un Māmiņu Klubs deva man iespēju testēt Humer pieaugušajiem -

Nemaz neesmu vīlusies, jo jau zināju, ka tieši šis manam degunam ļaus elpot, jo biju kādu brīdi palietojusi dēliņa Humer. Biju iegādājusies ”Xymelin Menthol” ar domu, ka vajadzētu palīdzēt, jo jau bija stadija, kad caur degunu nevarēju paelpot, bet nekā.. vispār nepalīdzēja! Tad nu ķeros pie dabīgajiem līdzekļiem, tieši Humer pieaugušajiem, un jūs varat ticēt vai nē, bet elpot caur degunu uzreiz palika vieglāk. 3 dienas un iesnas vairs mani nemocīja.

Mūsu ģimene ir sadraudzējusies ar Humer produkciju, tādēļ noteikti šo varu ieteikt! Kā mūsu ģimenē tagad saka - ar Humer deguns elpo brīvi!