Huggies vasarīgais KOMENTĀRU konkurss “Bēbīšu vasara"! Laimē pludmales dvieli un mitrās salvetes!

Huggies vasarīgais KOMENTĀRU konkurss “Bēbīšu vasara"! Laimē pludmales dvieli un mitrās salvetes!

17. Jun 2018, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Huggies® mitrās salvetes šovasar aicina piedalīties konkursā ar burvīgām balviņām!

Mazuļu higiēna ir viena svarīga lieta, par ko māmiņas ikdienā aizdomājas - vai visu daru pareizi, lai mans mazulis būtu tīrs un apkopts?

Lai gan pārāk liela sterilitāte bērnam mazotnē nebūt nav vajadzīga, mēs arī negribam, lai mazuļi staigā nošmulējušies un nonāk saskarsmē ar bīstamām baktērijām. Ārsti saka, ka tīras rociņas ir veselības garants un tāpēc Huggies® šovasar aicina pievērst uzmanību mazuļu higiēnai!

Piedalies pavisam vienkāršā konkursā un saņem jaukas balvas no Huggies® mitrajām salvetēm un skaistu, mīkstu pončo-dvielīti vasarīgiem vannošanās priekiem!

20180605085759-56544.jpg

KONKURSS - ērti piedalīties!

1) Pastāsti mums tepat komentārā, kā tu rūpējies par sava mazuļa higiēnu, kādiem higiēnas līdzekļiem dod priekšroku, kādas mitrās salvetes un kādiem nolūkiem tiek lietotas! Pievienojiet komentārā arī bildi ar savu mazuli, kas atbilstu nosaukumam “Bēbīšu vasara"

2) Interesantākais komentārs ar visatraktīvāko bildi saņems balvā Huggies® mitro salvešu konkursu un pončo-dvieli puikam vai meitenei!

Lai mūsu mazuļiem tīra vasara, jaukas balvas un mitrās salvetes palīgos!

Par Huggies® mitrajām salvetēm - tīrība arī tad, kad pie rokas nav ūdens!

Huggies® mitrās salvetes ražotas no dabiskām* šķiedrām un šķidruma sastāvā ir līdz pat 99% ūdens, kas ļaus ne tikai lieliski tīrīt, bet arī labi uzsūkt mitrumu. Katra paciņa ir viegli atverama un aizverama. Salvetes ir klīniski pārbaudītas un nesatur parabēnus un alkoholu. 

Kuru salvešu veidu izvēlēsies Tu?

20180605085745-47398.jpg

HUGGIES® Pure ar 99% tīra ūdens sastāvā 

 65 % salvešu sastāvā ir dabiskas* šķiedras. Kokvilnai līdzīgais materiāls ļoti maigi atttīra jaundzimušā ādu! Šīs salvetes nesatur smaržvielas, alkoholu un citas ādu kairinošas piedevas.

Tāpēc Huggies® Pure būs lieliska izvēle pirmajam mazuļa pūriņam un īpaši piemērotas tieši jaundzimušo ikdienas apkopei.


HUGGIES® Soft Touch 

Īpaši mīkstas un īpaši biezas, kas ļaus notīrīt mazuļa dibentiņu, savukārt sastāvā esošais losjons mitrinās ādu un aizsargās to. Salvešu sastāvā ir dabiskas* šķiedras, kā arī 95% ūdens, kas sniegs mazulīša ādai īpašas rūpes.

 

HUGGIES® Natural Care īpašai ādas kopšanai ar alveju un E vitamīnu

Salvetes ir bagātinātas ar alveju un vitamīnu E - vielām, kas labi aizsargā un rūpējas par jutīgu ādu, tāpēc noderēs māmiņām, kuras īpaši vēlas pasargāt mazuļa ādu no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes.  Alveja jau gadu tūkstošiem ir lietots kā ārstniecības augs, kura sastāvā esošās aktīvās vielas tiek veiksmīgi izmantotas ādas kopšanā, jo rada pretiekaisuma efektu. Savukārt E vitamīns ir zināms kā spēcīgs antioksidants, kas pasargā ādas šūnas no ultravioletā starojuma un apkārtējās vides kaitīgās ietekmes.

 

HUGGIES® Soft Skin ar šī sviestu

Šīs salvetes unikālas padara salvešu īpašais sastāvs-  tās ir bagātinātas ar Šī sviestu, kas tiek plaši izmantots dabīgajā kosmētikā un nu pieejams arī bērna ādas kopšanai maigā veidā. Šī sviests, saturot A, E un F vitamīnus, mīkstina ādu, novērš kairinājumus, aizsargā un dziedē, kas ir īpaši svarīgi mazuļa ādas kopšanā.

 

HUGGIES® Everyday ikdienas lietošanai

Mitrās salvetes Huggies@ Everyday, kompaktā iepakojumā - ON the GO, ir ar Мoisture lock sistēmu, kas pat pēc daudzkārtējas iepakojuma atvēršanas un aizvēršanas notur mitrumu iepakojuma iekšpusē, neļaujot salvetēm izžūt. Tām ir maigs svaiga gurķa aromāts. Tās paredzētas roku un sejas tīrīšanai.

 

Laimētāju noskaidrosim 19.jūnijā

AndaFre AndaFre 14. Jun 2018, 10:52

Un protams bilde piemirsās 😀)

AndaFre AndaFre 14. Jun 2018, 10:51

Sveiki sveiki sveiki 😀
iepazīstieties, šis mazais rakaris ir Braiens, pavisam vēl mazs, bet jau liels blēņdaris 😀 Braienam pirms paris dienām palika 9 mēneši, bet kā jau kārtīgam lauku zēnam pienākas ir liels delveris, nekārtībcēlājs, bet ļoti gudrs un apķērīgs puika. Kopš mazais delveris māk rāpot (no 7 mēnešiem), mamma nespēj tikt līdzi, gridas mazgāšanai pēc mazām šmucēm mamma jau izsenis izmanto mitrās salvetes huggies bet ikdienas kopšanai atrd pašu labāko. Mammas arsenālā ir gan kremiņi gan šampūniņi un ziepītes, firmas ar visdažādākās. Pamperbikses no Haggies mums iet pa laidienam, mājās iekrājušās pat kastes kur jau iemājojušas drēbītes no kā bērns izaudzis 😃 ahh bērni aug ātri un lieli 😀)

12. Jun 2018, 00:34

Mūsu mazajam šī ir pirmā aktīvā vasara, tādēļ ādas labsajūta ir ļoti svarīga! Tā kā tiek braši rāpots apkārt, izvēlamies Huggies pants, kas gan ļauj aktīvi kustēties, nenoberžot ādu un pasargājot no mitruma, gan ir arī ātri uzvelkamas, kas savukārt atvieglo dzīvi vecākiem 😀
Mammu somā līdzi vienmēr ir Huggies Pure mitrās salvetes, kas mums noder gandrīz no galvas līdz papēžiem - var gan noslaucīt rociņas pēc spēlēm smiltiņās vai padzīvošanās parkā pa zālīti, gan dupsi, ja ir gadījusies kāda šmucīte.

Cielavinna Cielavinna 10. Jun 2018, 13:37

Mūsu formula mazuļa labsajūtai šai vasarai ir - Huggies produkcija. Ikdiena ejot ārā un braucot uz jūru tiek izmantotas mitrās salvetes un viegli uzvelkamās pamperbiksītes, lai dupsītis vienmēr būtu tīrs. Mājās vairāk priekšroka tiek dota tīram ūdenim.

05. Jun 2018, 14:44

Higiēnas līdzekļus lietojam maz! Visbiežāk izlīdzamies ar tīru ūdeni, lai gan vienmēr kā rezerves variants somā ir mitrās salvetes! Lietojam Libero, lai notiritu rokas, muti un drēbes, kas nošmucētas ar zemenēm, vai ko citu! Salvetes mums noder arī lacīšu izslaucīšanai un ja vajag arī putekļainu kurpju ātrai uzspodrināšanai! Lai gan cenšamies dzīvot zaļi un neradīt daudz atkritumus aiz sevis, mitras salvetes dažreiz ļoti palīdz! No higiēnas lidzekļiem bērnam izmantojam visbiežāk mazgāšanās līdzekli, ar kuru plunčājoties var nomazgāt gan galvu, gan punci! 😀

Bildes- kā jau īstam puikam! Moči, ūdens prieki un slidkalniņi! 😀

filologe filologe 05. Jun 2018, 11:56

Meitiņai ir šī ir pirmā vasara, izbaudām to dzīvojoties ārā. Ikdienas aprūpei izmantoju dažādus kopšanas līdzekļus. Autiņbiksīšu nomaiņai, kad esam ārpus mājām, izmantoju Huggies mitrās salvetes aloe vera, man ir ļoti iepatikušās šīs salvetītes, jo tās ir ļoti mīkstas un maigas, kā arī nerada alergišku reakciju meitiņai. Mitrās salvetes izmantojam arī lai noslaucītu rociņas, ja ēdienreizes laikā tās nosmērējas ar ēdienu, negribas traucēt ēdienreizi, nesot bērniņu mazgāt rokas zem krāna. Jāatzīstas, ka dažreiz ar Huggies mitrajām salvetēm notīru arī savas rokas vai seju, nespēju pretoties šai maigajai sajūtai.
Ja ir apsārtis dibentiņš izmantoju Sudrem vai Bepanthen krēmiņu, abi ļoti ātri un efektīvi novērš apsārtumu. No rītiem sejiņu un rociņas notīru ar Bioderma ABC micerālo ūdentiņu, tam ir patīkama maiga smarža. Katru dienu cenšos meitiņai veikt masāžu, izmantojot Chicco eļļinu vai Baby Seba med losjonu. Kad ejam dzīvoties ārā, uz sejiņas uzklāju Uriage 50+ aizsargkrēmu, lai meitiņai neapdektu sejiņa. Matiņus mazgājam ar Babe šampūnu, kā arī izmantojam Buchen dušas želeju. Manuprāt, bērniņam nepieciešams lietot tikai pazīstamu zīmolu kopšanas līdzkeļus, kuriem ir pierādīta kvalitāte un drošums.

mincenee mincenee 05. Jun 2018, 11:37

Mitrās salvetes izmantojam tikai izbraukumos, lai notīrītu nošmulētās rociņas un mutīti. Bet ļoti labi noder, lai noņemtu meitas mākslas darbus no mēbelēm un grīdas, arī tētis atzinis par lielisku palīgu notīrīt no rokām silikona, krāsu paliekas pēc darba, kad vienkāršas ziepes nelīdz. Ikdienā rokas mazgājam ar ūdeni un pēc atnākšanas no āra arī ar ziepēm. Izmantojam Seal , bubchen bērnu mazgāšanās līdzekļus, kas ir bez parabēniem, krāsvielām un bez spēcīgas smaržas. Šī ir jau mūsu otrā vasara, tagad var daudz aktīvāk izzināt pasauli, visu izpētīt, skriet, rāpties, izdzenāt putnus, paspārdīt bumbu, palēkāt ar batutu, dejot jebkur, kur izdzird mūziku, rotaļāties smilšu kastē, šļūkt no slidkaļniņa un daudz, daudz ko citu. Un, protams, dikti patīk jūra un ūdens! Jūrmalā jau paguva arī ar visām drēbēm izskrieties pa strūklaku, nebija neviena sausa drēbju vīlīte! Un nobaudīja savu pirmo saldējumu! Tad gan mute ir līdz ausīm netīra. Bet nu tāda ir tā burvīgā bērnība, kad sajūsmu raisa it viss un smiekli un prieka spiedzieni ir īsti un no sirds.

ciparniica ciparniica 05. Jun 2018, 11:01

Par savu meitiņu higiēnu rupējos, lietojot dabīgus līdzekļus roku un ķermeņa mazgāšanai, bez mākslīgām smaržvielām un krāsvielām. Parasti izvēlos tri-bio vai Seal eco produkciju. Mitrās salvetes lietojam reti, bet tās ļoti noder ceļojumos un dažādos izbraucienos. Tad izvēlos tādas, kurām sastāvā ir maksimāli daudz ūdens un mazāk papildu ielu, bez smaržvielām.
Šādā ir mūsu bēbīšu vasara!