Gatavojamies 1. Dzimšanas dienai

Gatavojamies 1. Dzimšanas dienai

06. Sep 2017, 10:34 Mar&Co Mar&Co

Marko 1. Dzimšanas diena nav aiz kalniem, tāpēc laicīgi sākam to plānot un sagādāt nepieciešamo. Aspekti, kuriem būtu jāpievērš uzmanība:

 

Vietas izvēle- mūsu gadījumā esam rezervējuši telpas "Bumbu baseinā", jo mājās daudz viesus vienlaicīgi nav iespējams uzņemt. Jāņem vērā, ka rezervācijas jāveic laicīgi, īpaši aukstajos mēnešos.Telpas izvēlējāmies, lai būtu interesanti Marko un viņa vienaudžiem, turklāt, lai varētu iesaistīties arī vecāki.

 

Tematika- manuprāt, īpaša noskaņa ballītei piemīt tad, ja ir izvēlēta konkrēta tematika vai krāsas. Attiecīgi tai var piemeklēt dekorācijas un pieskaņot apģērbu.

Svētku kostīmiņu mazajam šūšu pati, audums jau laicīgi tika izvēlēts.

20170906102656-82074.jpg

 

Dekorācijas- patiesībā, ja ļoti laicīgi sāk plānot svinības, par ļoti labām cenām visu jau gatavu var pasūtīt internetā. Ar dekorācijām īpaši neaizrausimies, bet pāris akcenti būs- 12 mēnešu foto, galda noformējums, foto stūrītis ar baloniem.

Pasūtīju AliExpress

20170906102738-37001.jpg 

Aktivitātes- pats bumbu baseins jau ir kā aktivitāte, kur ģimenes varēs izpriecāties. Papildu tam esmu paredzējusi dzīvnieciņu tetovējumu taisīšanu, fotogrāfēšanos ar dažāiem aksesuāriem. Pasākums ilgs 2h, tāpēc ar aktivitātēm šoreiz neaizrausimies.

 

Svētku galds- esam izlēmuši par labu aukstajam uzkodu galdam. Šoreiz iztiksim bez salātu bļodām un kotletēm. Mūsu izvēlētajai svinību vietai vairāk piestāv dārzeņi, augļi, kanepē maizītes, pīrādziņi.

20170906103409-37518.jpg 

Kūka- tās izvēle gan man sagādā galvassāpes. Pagaidām esmu izvēlējusies Gan Bei, jo piedāvā atbilstošu dekorēšanu mūsu ballītes tematikai, turklāt cenas ir ļoti draudzīgas.

 

Fotogrāfs- esam vēl meklējumos, bet noteikti negribētos tam atvēlēt lielas izmaksas. Galvenais ir normālas kvalitātes foto. Iespējams, nolīgšu kādu fotogrāfu- amatieri, jo nereti bilžu kvalitāte  ir fantastiska.

 

Dāvana- ko īpašu mazajam pasniegt pirmajā lielajā jubilejā!? Nē mantām un drēbēm. Tās mums jau tagad pilna māja, turklāt ātri apnīkst. Šūsim kopā ar vecomammu wigwam telti! Tā mazajam varētu būt interesanta ilgu laiku, turklāt vismīļākās dāvanas ir pašu darinātas.

 

Kā jūsu ģimenē sagaidījāt vai sagaidīsiet mazuļa 1. Dzimšanas dienu? Ļoti priecātos par ātru un gardu uzkodu idejām.

 

 

mincenee mincenee 06. Sep 2017, 21:04

Mēs vigvamu pasūtījām. Man labpatīk teikt, ka tā ir dāvana uz gada jubileju. Tik vigvams mājās ir trīs nedēļas pirms lielās dienas. Gan jau uz svētkiem vēl ko sagādāsim, piemēram, tētuks varētu pagatavot koka mantu kasti ar riteņiem un rokturi.

06. Sep 2017, 19:26 īgLa

Ļoti jauki! Mums jubileja iekrīt oktobra beigās, tāpēc obligāti bija jāmeklē telpas. Dārzenīšus esmu nolēmusi sakomplektēt un uzreiz ar visu mērcīti pasniegt mazās glāzītēs😀

īgLa īgLa 06. Sep 2017, 10:54

Nu pat nosvinējām 1.jubileju jaunākajam dēliņam. Svinējām ārā,cepām gaļu. Bija paši tuvākie cilvēki. Bija jauki 😀
Galdam visu taisīju pati-bija dārzeņi,lavašs ar lasi un svaigu gurķi,maizītes,augļi un torte. Sākumā šķita,ka būs par maz,bet visu pat neapēda.
Bildē dārzeņi.