Gaidām krūts ēdināšanas stāstus! Laimē Philips AVENT tvaicētāju- blenderi 100EUR vērtībā!

Gaidām krūts ēdināšanas stāstus! Laimē Philips AVENT tvaicētāju- blenderi 100EUR vērtībā!

13. Aug 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katrai no mums ir atšķirīga pat bērniņa gaidīšanas pieredze, tāpat arī dzemdību pieredze un krūts ēdināšanas pieredze. Kā sākās tavējā? Pirmās dienas slimnīcā, pirmais smagums krūtīs, pirmie jautājumi par to, vai mazulis pietiekoši daudz paēd, un - pirmais prieks par to, ka jums abiem kopā izdodas! Dalies ar mums šajā savā atšķirīgajā pieredzē!

Iesūti krūts zīdīšanas padomus, veiksmes stāstus, ieteikumus, kā esi veidojusi piena banku un kā vispār Tev ir veicies ar krūts ēdināšanu! Kādai šī pieredze būs veiksmīga, kādai - mazāk veiksmīga. Bet atceries - tā ir tikai un vienīgi tavējā!

Pastāsti, kā sākās jūsu abu krūts ēdināšana, vai krūtis sagatavoji kaut kā zīdīšanai jau grūtniecības laikā, vai apmeklēji krūts zīdīšanas nodarbības. Pastāsti, kādas bija pirmās dienas krūts ēdināšanas pieredzē, pastāsti, ar kādām grūtībām saskāries, kā arī - dalies ar mums savā priekā par katru pārbaudījumu, kam veiksmīgi iets cauri šajā tik nozīmīgajā procesā! Dalies arī krūts zīdīšanas padomos, ieteikumos, pastāsti, vai esi veidojusi piena banku, vai to domā darīt!

Noteikti pastāsti par apģērbu krūts ēdināšanas laikā- vai iegādājies speciālus krūšturus vai apģērbus? Kas Tev šķita visērtākais vai tieši otrādi- visneērtākais?

Uzdevums pavisam vienkāršs, vai ne?

Tātad, viss, kas tev jādara:

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti rakstu par savu krūts ēdināšanas pieredzi no grūtniecības laika līdz pat līdzšinējam brīdim!
  • Izvēlaties sadaļu Bēbītis un tagu Krūts-ēdināšana
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Balva

20170727161213-37139.jpg

Divi vienā- Philips AVENT tvaicētājs- blenderis!

Blenderis un tvaicētājs - 2 vienā! PHILIPS Avent būs lielisks palīgs veselīga mazuļa ēdiena pagatavošanai. Ar ierīces palīdzību iespējams dažādot bērna maltīti: dārzeņus, augļus, zivis vai gaļu pēc tvaicēšanas viegli sasmalcināt, nepārvietojot citā ierīcē.

Konkurss norisināsies līdz 13.augstam ieskaitot.

Gaidām tavu pieredzi un atceries - tā var iedvesmot un palīdzēt arī citām māmiņām!

Māmiņu Klubs