Gaidām foršu māmiņu pieteikumus piektdienas fokusgrupai! Piesakies, ja baro bērniņu ar krūti!

Gaidām foršu māmiņu pieteikumus piektdienas fokusgrupai! Piesakies, ja baro bērniņu ar krūti!

02. Sep 2014, 20:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja esi topošā vai jaunā māmiņa, pavisam noteikti, arī tu zini, cik būtisks ir zīdīšanai piemērots un ērts apģērbs. Un, saprotams, mums - sievietēm, svarīga ir ne vien ērtība, bet arī apģērba izskats. Tā piemērotība mūsu dzīves situācijām un saistība ar modes aktualitātēm! Ja arī tu vēlies uzzināt vairāk par šo tēmu, nāc uz Index Cafe 5.septembrī!

Gatavojot jauno kolekciju, zīmols "Silk&milk" organizē fokusa grupas diskusiju  par jauno māmiņu iepirkšanās paradumiem, zīdīšanai piemērota apģērba izvēles kritērijiem un iegādes iespējām vietējā tirgū. Dalībniecēm būs iespēja baudīt Indexcafe īpašo piedāvājumu un pielaikot arī šo to no Silk&milk topošajām kolekcijām, tādā veidā piedaloties to tapšanā un uzlabošanā!

Aicinām pieteikties mūsu foršās aktīvistes:

  • topošo māmiņu
  • māmiņu, kas ēdina mazuli vien pāris mēnešus
  • māmiņu, kas ēdina mazuli jau apmēram gadu
  • māmiņu, kas jau beigusi ēdināt mazuli ar krūti
20140902150132-63622.jpg

Tiekamies Index Cafe, Lielirbes 17a Panorama Plaza!

Kad? 5.septembrī

Kur? Index Cafe

Cikos? no plkst.10:00 līdz plkst.11:30 

Būs arī pārsteigumi! Kādi? Atnāc un uzzini! 

piesakies kristine@maminuklubs.lv, vietu skaits ierobežots!

Dizaineres Diānas Urtānes jaunais zīmols Silk&milk piedāvā bērniņa zīdīšanai piemērotu apģērbu. Apģērba dizains veidots ar lielu rūpību un mīlestību, balstoties uz jauno māmiņu pieredzi. Zīdīšanas process paliek daudz vienkāršāks un ērtāks, jo tiek nodoršināta viegla piekļuve krūšu zonai un interesantais dizains uzlabo arī māmiņas labsajūtu.

20140826090124-76427.jpg

Katra sieviete, pat māmiņas lomā būdama, vēlas būt skaista un interesanta sev un citiem. Jo īpaši sākumposmā laika starp zīdīšanām ir tik maz, ka nespēj pat attapties, kur nu vēl īpaši domāt par pārģērbšanos. Tāpēc šis apģērbs būs piemērots arī aktīvai sabiedriskai dzīvei gan kopā ar mazuli dodoties pastaigās un apmeklējot pasākumus, gan veltot laiku sev, savam darbam vai studijām.

Piesakies, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv!

Māmiņu Klubs

20140826090054-62100.jpg