Friso  - palīgs jauktajā ēdināšanā

Friso - palīgs jauktajā ēdināšanā

12. Jun 2014, 11:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Diemžēl, sagadījās tā, ka krūts ēdināšanu uz laiku nācās pātraukt. Dēliņam bija tikai 4 mēneši, kad smagi saslimu, un nācās dzert antibiotikas ilgāku laiku. Viņam bija ļoti grūti pierast pie pudelītes un mākslīgā maisījuma. Pati savu pieniņu, lai saglabātu laktāciju, atslaucu gan dienā, gan naktī un lēju ārā..

Lietojot pirmo mākslīgo piena maisījumu, puikam parādījās aizcietējumu problēma. Es vairs nezināju, ko iesākt, mainīju uz citu - situācija tāda pati. Tā mēs abi mocījāmies mazliet vairāk kā 3 nedēļas.

Bet nu, kad man ar veselību viss sāk nokārtoties, antibiotiku kurss ir beidzies, pamazām atgriežamies pie krūts ēdināšanas, un daram to kopā ar Friso! Kādā veidā? Uzreiz atsākt ēdināt dēliņu tikai un vienīgi ar manu pieniņu mums neizdevās. Tiku pie Friso mākslīgā piena maisījuma, kas der bērniņiem līdz 6 mēnešu vecumam, sāku viņam dot no pudelītes dzert to un nākamajā ēdienreizē piedāvāju krūti. Attiecīgi - baroju pamīšus.

Tas, kas priecē - arī situācija ar puncīti viņam ir uzlabojusies, un no aizcietējumiem vairs ne vēsts!

Patīk arī, ka dēliņš saņem tikai to labāko: no manas krūts, un arī no Friso, kas satur dažādus vitamīnus un minerālvielas. Tas smaržo labi, garšo labi, ir viegli pagatavojams, un tagad zinu - kas tāds mums noderēs arī citās ārkārtas situācijās!