Filmēšanās online tv un tikšanās ar Klaudiju Hēlu.

07. Jun 2013, 12:02 mamma27 mamma27

Pāris dienas atpakaļ man bija iespēja piedalīties Online TV kopā ar Klaudiju Hēlu .

Kā jau katra filmēšana arī šoreiz nedaudz bija uztraukums kā tad būs! Vai mazā dāma uzvedīsies labi, vai negražosies.

Bet viss bija ļoti jauki! Šī nebija mana pirmā tikšanās ar Klaudiju. Kad mans dēliņš Adrians sāka staigāt,tad piedalījos sižetā par staigāšanu. Tas gan bija četrus gadus atpakaļ,bet jāsaka ka nekas nav mainījies. Klaudija vēl ar vien uzsver ,ka bērnam ir jāatīstas dabiski un nevajag izmantot nekādas mākslīgās palīgierīces nedz rāpojot,nedz staigājot.

Tā es arī audzināju Adrianu un daru to pašu ar Denīzi.

KO tad ieguvu no šīs tikšanās?

Denīzei ir jau gads un divas nedēļas.Adrians šajā vecumā sāka staigāt-Denīze vēl aktivi rāpo.

  • Uzzināju diezgan vienkāršu lietu- bērnam grīda vairs nav interesanta.TO it kā zināju,tāpēc mājās daudz ko liku uz galda ,kur viņa tiek klāt un plauktos. Bet nezināju-neiedomājos,ka var vienkāši uz paklāja izveidot kādu paaugstinājumu un ar to arī lieta atrisināta-bērnam atkal ir interesanti darboties uz grīdas.

20130607115739-22175.jpg

Šo ieteikumu ņēmu vērā un izmantoju veca dīvāna spilvenus un uztaisīju paaugstinājumu.Un ziniet, viņa tur labprātīgi kāpj augšā un dzīvojas.

  • Otra lieta,ko man atgādināja Klaudija-ĻAUT BĒRNAM PAŠAM SPĒLĒTIES!

Jā ,šis bija mans klupšanas akmens arī ar Adrianu- tā gribas palīdzēt, pieturēt,iedot.Bet nevajag.Jāļauj pašam izzināt telpa,lietas. Jāļauj kāpt, ņemt,un arī nokrist,jo citādāk jau neiemācīsies. Ne jau no lieliem aukstumiem, bet no tā paša paaugstinājuma kāds bija filmējoties studijā vai ko es pagatavoju mājās.

Šīs pāris lietas mani nedaudz sapurināja un lika kārtējo reiz saprast,ka mums jāpaļaujas uz saviem bērniem un jāuzticas viņiem.VIņi daudz ko prot.Viņi audzina mūs.

Ja jums ,kas ir neskaidrs vai uztraucaties par to ,kas saistīts ar rāpošanu vai staigāšanu,es noteikti iesaku aiziet uz konsultāciju pie Klaudijas Hēlas,jo manuprāt viņa ir kolosāls speciālists un jauks cilvēks.

Paldies MK par iespēju tikties ar Klaudiju un uzklausīt viņas padomus un ieteikumus.

 
mamma27 mamma27 07. Jun 2013, 12:42 dagnusis

Jā,es tiešām iesaku jaunajām māmiņām ieklausīties. Es Klaudijas teoriju pārbaudīju uz pirmo bērnu. Nu ideāli=gan par apaviem,gan staigāšanu.Viss noritēja labi un prieks ,ka ir tādi speciālisti kā viņa.