Dodamies smiltiņās! Tu ar mums?

Dodamies smiltiņās! Tu ar mums?

10. May 2013, 09:42 mamma27 mamma27

Šādā skaistā un saulainā laikā grēks sēdēt mājās. Tad nu arī mēs, visi pēc darba devāmies laukā ,lai ievētrētu vietējās smilšu kastes.

Adrianam protams liels prieks ,ka var no sirds izspēlēties ar savām smilšu mantām.

Denīzei- pirmā iepazīšanās ar smiltīm.

Kā mazajai dāmai patika? Labi! Sākumā ar rociņās cītīgi iztaustīja ,kas tas ir! Tad kā brālis ar grābekli mēģināja pakasīt. Un neizpalika arī nogaršošana. Lai arī es domāju,ka pirmais būs mutē,tomēr mutē sāka likt ,kad jau diezgan ilgi bijām spēlējušies.

20130510093817-71178.jpg

Atbildīgais par bērniem smilšu kastē bija tētis. Jo es vēl nedaudz baidījos tādu mazu bērnu laist smiltīs. Tomēr visādi sētas kaķi,suņi .....bet nu no visa jau nekad nepasargāsi. Tad nu piekritu.

Un bērni bija laimīgi- izspēlējās, raka bedres,kur sēdēja mazā māsa. Un galvenais , piekusuši ,svaigā gaisā labi pavadījuši laiku un labi gulēja naktī.

20130510094033-33759.jpg

Kādā vecumā tu savu mazo pirmo reiz palaidi smilšu kastē? Un vai taviem bērniem patīk smilšu rotaļas?

Blakus mums spēlējās puikas ,kam 6-7gadi bija, un omīte teica,lai beidzot māžoties, tas esot maziem bērniem. Es gan tam nemaz nepiekrīu,jo bērns jebkurā vecumā var atrast kā spēlēties ar smiltīm. Kā nekā pieauguši cilvēki tak veido skaistas smilšu skulptūras!

 
Saulite21 Saulite21 10. May 2013, 20:59

mēs tā riktīg smilšu kastē neesam bijuši,bet vienu vakaru izgām ārā un spēlējāmies a mašīnīti,dēls staigāj vairāk turoties pie krēsla,bet bija ka pazuda līdzsvars un iekrita smiltīs un ka pieskārās smiltīm,tad apjucis skatijās apkārt.mums ir gadiņš a kapeikām.

anuxe anuxe 10. May 2013, 12:00

Mūsu pirmā pieredze smiltiņās bija šogad, 5. maijā, kad aizbraucām ciemos pie vīramātes. Viņa dzīvo pie jūras. Bet mēs nebijām jūrmalā, viņai bērnu smilšu kaste ir pagalmā, jo pašas meitai ir tikai četri gadi. Tā kā mazā iepazina smiltis 1,6 vecumā. Mutē nebāza, bet interese bija liela. Centās darīt visu to pašu, ko lielie bērni - rakti, pārbērt. Viņai ļoti patika. Pieliku arī dažas bildītes 😀