Dobeles jaunajām māmiņām

Dobeles jaunajām māmiņām

26. Mar 2017, 18:22 Ievas_mamma Ievas_mamma

Tā kā Dobelē dzīvoju vien pusotru gadu un gandrīz visu šo laiku esmu bijusi vai nu bērniņa gaidībās vai ar zīdainīti uz rokām, laiku veltīju vienīgi ģimenei, laiku pa laikam satiekot draugus no dzimtās pilsētas.

Pastaigās devos viena, un tā arī bija vieglāk, jo, dodoties pastaigā ar zīdainīti kulbiņā, kuram pasaule vēl neliekas pārlieku saistoša, ir grūti prognozēt, kāda tad tā var izvērsties. Turklāt gada aukstajā laikā patīkamāk ir ietuntulēties, ne ar vienu nerunāt un nodoties savām domām.

Taču tagad, kad meitiņa ir paaugusies, pastaigas ir kļuvušas mazāk "stresainas", jo tā vietā, lai sāktu niķoties, viņa aktīvi vēro pasauli un atbild maniem smaidiem. Turklāt ir iestājies pavasaris - laiks, kad atmest kapuces un uzsmaidīt pretīmnācējam. 

Tad nu es atmetu savu kapuci, piesardzību un bailes un...meklēju ratiņ-pastaigas biedru! :)

20170326182129-56358.jpg


Mani sauc Monta, esmu 20 gadus jauna. Uzskatu sevi par komunikablu, atraktīvu un draudzīgu. Audzinu Ievu, savu 6 mēnešus veco meitiņu. Svaigā gaisā ejam ap pusdienas laiku, un dodam priekšroku garām pastaigām, taču sakarā ar neseno pārcelšanos uz Dobeli, nezinu daudz interesantu maršrutu, kuru ietvaros varētu pamest pilsētu. Dzīvojam autoostas tuvumā, un mūsu pastaiga ved uz mazo tirgu pie Krasta ielas, tad uz Ķestera mežu, bet vēlāk ejam pa Zaļo ielu, līdz atgriežamies pilsētā. Ļoti priecāsimies gan par maršruta kompanjoniem, gan par pastaigu biedriem, kuri ierādīs jaunus ceļus. :)

Vislabprātāk, došos ratiņ-pastaigā kopā ar kādu gados jaunu māmiņu, kuras mazulis būs līdzīgā vecumā, jo tad mums būs vairāk kopīgā, par ko runāt, taču tas, ja neatbilsti šiem kritērijiem, nenozīmē, ka mēs nevaram iepazīties un izveidot sirsnīgas attiecības. :)

20170326182209-25344.jpg

Par kopīgo pastaigu biežumu, ilgumu un maršrutu vienosimies aprunājoties. :)

Pēc tik ilga "vientulības" perioda jūtos patīkami satraukta par iespēju izveidot jaunu un draudzīgu pazīšanos. Ja Tu, lasot šo rakstu, sajuties tāpat, nekavējies un ieraksti komentāru joslā. :) Varbūt mēs kļūsim par labām draudzenēm. :)

P. S. Bildītē Ieviņai ir 4 mēneši. :)