DISKUSIJA: Kā noturēt mazo staigātāju ratos pastaigas laikā?

DISKUSIJA: Kā noturēt mazo staigātāju ratos pastaigas laikā?

27. Feb 2013, 08:46 mamma27 mamma27

Laiks kļūst siltāks un pastaigas paliek ar vien biežākas un ilgākas. Tomēr man jau vakar radās problēma-jautājums. Kā tad noturēt mazo tipinātāju ratos?

Visu iekārtoju tā ,lai meitai būtu interesanti vērot apkārti, ērti sēdēt un vēl arī kāda mantiņa tiek ielikta rokās. Tomēr paiet laiks, un viņai apnīk. Gribās ārā no ratiem.

Vai pastaigās doties tikai tad,kad tuvojas guļamais laiks?Man to ir diezgan grūti paredzēt. Jo gadās,ka tā arī neaizmieg, bet miega pele atnāk ienākot mājās.

Domāju,ka vieglāk būs ,kad nebūs vairs jātuntuļojas. Jo kombinzonā jau sēdēt ar nav diez ko viegli. Kad paliks siltāks arī pastaigāt varēs ļaut,bet tagad viss slapjš, īsti jau vēl netipina un kājās jau ar nav ko vēl vilkt!

 

 
mamma27 mamma27 27. Feb 2013, 16:46 rimcimcim

man vēl nestaigā. tik mājās gar gultas malu. Denīzei tik deviņi mēneši!

27. Feb 2013, 16:27

kāpēc tu negribi laist, lai staigā, ja mazais grib?

princesemince princesemince 27. Feb 2013, 09:09

Mums gan ar mazo staigātāju parasti bija pastaigu plāns tāds - no mājām aizejam līdz pilsētas rotaļu laukumam (20min), tur viņš izskrienas (60-90min), ejam mājās (30min), reizēm izmetam līkumu līdz pilsētas tirgum, kur viņam bija puslīdz interesanti, jo pārdevējas ar viņu amzierējās, tad mājās gulēt pusdienas laiku.

Supersausins Supersausins 27. Feb 2013, 09:04 mamma27

Man mazais loti reti gul ratos un ja ejam lielakus gabalus tad mums ir vedera,mesana gaisa..bet labi ka neraud vai neblaustas,Ka esmu noverojusi ka citiem ta ir.😀

mamma27 mamma27 27. Feb 2013, 09:01

Adrians man ratos nesēdēja vispār. Arī negulēja. Rati bija aksesuārs mums vecākiem. Tāpēc es jau ļoti laimīga esmu ,ka Denīze diezgan pacietīga ir ratos sēdētāja. Bet tagad kustīgāka paliek un grib tikt ārā😀 Aktīva iešana noteikti palīdz kādu laiku.

princesemince princesemince 27. Feb 2013, 08:54

Lai es kādus netikumus savam bērnam neatrastu, bet ar ratos sēdēšanu lielu problēmu nebija. Kad jau bija staigātājs un kad jau bija izbaudījis patstāvīgās pastaigas pa lauku, protams, gadījās reizes, kad mums nesakrita pastaigu plāns, bet pamatā soļošana ar ratiem raitā solī (lai nesaukto to par vieglu riksi) bija pietiekama, lai bērns ratos sēdētu. Ja apstājāmies, tad centās kāpt ārā. Tā kā mums risinājums bija iešana ātŗa solī un neapstāšanās.

Supersausins Supersausins 27. Feb 2013, 08:54

Ja mums ari ir sacies sis periods ka ilgi negrib sedet ratos😀..
Gaidu kad kokiem lapas atkal bus jo tad interesantak varbut bus mazajam😀