Denīzes mīļākās bikšeles-Step in

Denīzes mīļākās bikšeles-Step in

21. Jun 2013, 09:51 mamma27 mamma27

Autiņbikšu maiņa mūsmājās nav liela problēma,jo no pieredzes ar vecāko dēlu ,zināju,ka tiklīdz mazā dāma paliks aktīva rāpotāja un bēdzēja,tiks iegādātas autiņbikses,kas ir kā biksītes,lai ērti man un viņai.

Kad Denīzei bija deviņi ar pus mēneši ,viņai beidzot sāka derēt biksītes.Par ko arī rakstīju.

Jāsaka,ka līdz tam bija diezgan grūti,jo viņa labi rāpoja jau septiņos mēnešos,un bikšu pārvilkšana bija vesela epopeja. izklaides, dziedāšana,burkšķināšana puncī, pudelītes un telefons rokā,lai tikai varētu nomainīt autiņbikses.

Tā pat kā Adrianam,tā Denīzei ar nepacietību gaidīju,kad beidzot sasniegs vajadzīgos apmērus ,lai varētu uzvilkt step in.

20130621093937-36440.jpg

Ja sākumā viņa ne visai pakļāvās,tad tagad jau mēs protam visu sarunāt.

Denīzei autiņbikses es mainu vai nu klēpī.Viņs sēž un tad kā parastām biksītēm -viena kāja,otra kāja, tad mazā pieceļas stāvus un bikses kājās.

Vai arī otrs variants,kad viņa pati stāv un paceļ kājiņu un ieliek biksēs. Denīze jau ir liela-viņa saprot ,ka bikšeles ir jāvelk un nepretojas. Mēs visu sarunājam,aprunājamies,ka vilksim bikses, parādu kāds skaists pūks vai tīģeris būs uz viņas bikšelēm un tālāk jau darbojamies.

Cenšos ievērot K.Hēlas ieteikumus-neskrienu pakaļ ar autiņbiksēm, paņemu klāpī ,vai aizejam pie gultas un tad arī notiek maiņas process.

20130621094302-34005.jpg

Tieši Huggies izvēlējos ,jo bija ļoti laba pieredze ar Adrianu.Adrianam tika vilktas arī pampers bikses, libero,bet Huggies tomēr man patika vislabāk. Šobrīd viņas ir vēl plānākas kā bija pirms četriem gadiem, labāka jostiņa un manuprāt arī sānos klipši ir uzlaboti. Vēl kas ir liels plus- cena ir tāda patik kā citām Huggies biksēm un lētākas kā citu firmu autiņbikses,jo katru mēnesi kādā veiklā ir akcijas. Tāpēc,pirms pērku,vienmēr izpētu visas akcijas un tad dodos uz veiklu iepirkt bikšeles.

Esmu ļoti apmierināta, arī Denīzei dupsis vienmēr ir sauss, viņai nekad nav bijušas problēmas ar iekaisumiem,sasārtumiem vai vēl ko citu. Garām laiž tikai tad,ja neesam ilgi mainījuši,bet tas gādās ļoti reti.

Un kā jau vienreiz teicu- Es nevaru iedomāties kāda būtu mūsu ikdiena,ja nebūtu izdomātas šāda veida autiņbikses. Ar aktīviem bērniem šis ir vislabākais risinājums! Medaļa tam kas to izdomāja;)