Denīze stāv! Dodamies raudzīties pirmos apavus!

Denīze stāv! Dodamies raudzīties pirmos apavus!

10. Jun 2013, 13:30 mamma27 mamma27

Nu jau nedēļu Denīze smuki stāv. Un tas jau ir solis pretī staigāšanai. Tā kā stāvēt kājās viņai patīk ne tikai iekšā,bet arī ārā,tad nolēmām,ka ir pienācis laiks iegādāties pirmos apavus.

Cītīgi studēju literatūru un nolēmu,ka šoreiz nepirkšu kurpes ne at kādām kapēm, supinatoriem un vēl sazin ko. Denizei ar kājiņām viss ir kārtībā, attīstās pareizi,tad nu izvēlējos par labu apaviem no muki.lv

20130610132613-66522.jpg

Kurpītes ir ādas.Mīkstas, labi turas kājās, kājiņa viegli kutas un lokās kurpītēs. Denīze ir sajūsmā,tāpēc bildē jau nedaudz nošmulētas,bet ļoti viegli notīrīt ar huggies salvetēm.Tā mēs arī pēc pastaigām darām.

Denīze kurpes tik ļoti iecienījusi,ka pat mājās bieži esam spiesti vilkt kājās,jo savādāk ir liela bļaušana. Dāmai vajag staigāt kurpēs:)

20130610132828-98093.jpg

Lai arī ejot smilšu kastē cenšos tomēr vilkt nost,arī te šad tad rodas strīdi,jo kurpes mums ir svarīga lieta un tās tiek uzpasētas,lai mamma nenovelk.

Kurpītes mums ir tikai no sestdienas,bet esmu apmierināta,jo mazā viņas labprāt nēsā, tās neslīd, viņa var smuki piecelties kājās ,kājiņa netiek nekādi traumēta un arī pirmais solis ar kurpītēm ir sperts.Bet par to jau citā blogā.