Mīļš paldies! Žāvētāju nav plāns iegādāties, bet šī
saldēšanas metode man tik tiešām nebija ienākusi prātā. Ar
steigu jāgādā liela saldētava, jo ļoti vēlos saglabāt
dažādus dārzeņus mazulim. Mājās audzēts tomēr ir pats
labākais kas var būt. 😀
Es taisu kabaču miltus, bet tad jābūt mājās žāvētājam un
kādam smalcinātājam. Svaigus kabačus sagriež šķēlēs, ieliek
žāvēties, pēc tam samaļ miltos. Un miltus tālāk izmantoju
visur, kur liek parastos baltos miltus - pankūkās, kēksiņos,
plācenīšos, kūkās utt. Citreiz arī svaigos kabačus
sarīvēju uz rupjās rīves un lieku saldēties tāpat. Ziemā jau
izdomā kur pelikt - gan pie kotlešu masas, gan sautējumos,
gan pie keksiņiem. Kabači ir forši, jo neitrāli pēc garšas
un der visur.
Es sagriežu mazos kubiciņos (apkaisu ar sāli,lai liekais
šķidrums iziet)un pa maisiņiem saldētāvā.Ziemā han
sautējumos,gan zupās,ga sunim taisu ēdienu varot kopā ar
gaļu.
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
piekrītuUzzini vairāk
Mīļš paldies! Žāvētāju nav plāns iegādāties, bet šī saldēšanas metode man tik tiešām nebija ienākusi prātā. Ar steigu jāgādā liela saldētava, jo ļoti vēlos saglabāt dažādus dārzeņus mazulim. Mājās audzēts tomēr ir pats labākais kas var būt. 😀
Paldies! Šis tiešām ir lielisks ieteikums. Saldētavā jau tagad vairs nav vietas, būs jāgādā lielāka!
🤣
Es taisu kabaču miltus, bet tad jābūt mājās žāvētājam un kādam smalcinātājam. Svaigus kabačus sagriež šķēlēs, ieliek žāvēties, pēc tam samaļ miltos. Un miltus tālāk izmantoju visur, kur liek parastos baltos miltus - pankūkās, kēksiņos, plācenīšos, kūkās utt.
Citreiz arī svaigos kabačus sarīvēju uz rupjās rīves un lieku saldēties tāpat. Ziemā jau izdomā kur pelikt - gan pie kotlešu masas, gan sautējumos, gan pie keksiņiem. Kabači ir forši, jo neitrāli pēc garšas un der visur.
Es sagriežu mazos kubiciņos (apkaisu ar sāli,lai liekais šķidrums iziet)un pa maisiņiem saldētāvā.Ziemā han sautējumos,gan zupās,ga sunim taisu ēdienu varot kopā ar gaļu.