Šīs sulas ir īsts atklājums - Cido VEGGIE

Šīs sulas ir īsts atklājums - Cido VEGGIE

29. Apr 2016, 09:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Augstāk bilde jau parāda mazu jautrību no mūsu ģimenes dzīves! Jauno sulu iepakojumi jau tāpat ir acij vilinoši - spilgti, koši, izaicinoši! Man patīk! Pieteicos testiem nedomājot, gribējās nogaršot ko jaunu.

Sākām mājās ar ķirbja+ābola+mango biezeņa sulas nogaršošanu. Ziniet? Garšoja pilnīgi visiem, un tas mani nepārsteidza. Man pašai patīk vairāk tādas ne īpaši saldās sulas, bet šī bija īsts atklājums. Nevarēju iedomāties, ka ķirbis kopā ar augļiem tik ideāli var garšot!

20160421110202-27481.jpg

Un nevar nepieminēt arī vitamīnus šo sulu sastāvā, manuprāt, tās īpaši vērtīgi būtu lietot topošajām un jaunajām māmiņām, kam dažkārt ir liegts to vai šo uzturā lietot, un jāmeklē kāds aizstājējs, lai spētu uzņemt tomēr organismam nepieciešamo.

Tikai jāatceras: šīs sulas ne tikai veldzē slāpes, bet arī PABARO! :)

Pēc tam testējām biešu+ābolu sulu, kas man bija garšas ziņā kā trāpījums desmitniekā! Laikam veikalā es šādu sulu nebūtu nopirkusi, baidoties, līdzīgi kā ar ķirbi, no biešu garšas. Bet nē - sula ir patiešām ļoti garšīga, atsvaidzinoša, nav pārāk salda!

20160421110215-64919.jpg

Arī meitiņai un viņas tētim šī sula garšoja vislabāk! Bet pats labākais - ja šī sula ir dzerta, to noslēpt nevar :) Mēle nodod!

Paldies par jaunām garšas vēsmām mūsmājās!