Būt divu bērnu mammai , mīlestību nevis dalīt, bet dubultot.

Būt divu bērnu mammai , mīlestību nevis dalīt, bet dubultot.

18. May 2017, 23:21 lauruxs87 lauruxs87

Bildīte kas uzņemta ir no māmmiņdienas. Todien devāmies pastaigā un tik ļoti gribējās abus bērnus paņemt uz rokām un samīļot. Bet ne katru atsevišķi , bet abus kopā. Un tad apjautu cik ļoti mīlu šos abus mazos razbainiekus.
Par spīti tam ka bija jāceļas naktīs lai barotu un pa dienu būtu miega bads. Par dusmošanos ka lielākais čammājas no rītiem kad man bija jāsteizas uz darbu.Par to ka neavrēju pagulēt grūtniecības laikā jo sāpēja mugura un bija grūti. Tas viss aizmirstas, kad redzi savu bērnu smaidu, kad dzirdi kā viņi sauc tevi par mammu. Es ķeru mirkļus un baudu prieku ko dāvā mani bērni.
Es esmu mamma jau gandrīz 4 gadus. Līdz brīdim kamēr nepaņēmu savu dēliņu uz rokām pirmo reizi, es nezināju ka tā viņu mīlēšu. Bet kad gaidīju meitiņu baidījos ,ka mana mīlestība pret dēlu būs jādala. Bet es kļūdījos ,mīlestība nezuda, tā kļuva 2x lielāka.
  Mani prieciņi māmiņdienā - paņemt abus bērnus uz rokām un redzēt kā brālītis mīl māsiņu un samīļo. Redzēt kā dēliņš man salasa pienenes un tās dāvina. Jā bērni vēl nedāvina naudu vai dārgas dāvanas, bet savu mīlestību. Un mammas pieņemiet arī jūs ar mīlestību ziediņu ko bērns dāvina jums. Apstājieties uz minūti un ļaujiet bērnam uzdāvināt jums šo ziediņu. Priecājieties un pateicieties par šo vienkāršo bērnišķīgo prieku kas nāk no bērna. Darbs un visas citas lietas pagaidīs, bet bērns izaugs. Veltiet savu laiku bērniem. Jo drīz jau viņus nepaņemsim klēpī un ne pacelsim uz rokām, bet nesīsim tik savās sirdīs. Drīz jau visu darīs pats un aizies savā dzīvē. Eh, apstājies paskaties uz savu bērnu un baudi šo laiku kopā.