Lai pagatavotu biezeni vajadzēs :
3 vidējus burkānus
2 kāļus
Šo biezzeni parasti gatavoju vairāk un pēctam sadalu pa porcijām un uzglabāju saldētavā, kad nepieciešams atsaldēju un lietoju. Dārzeņus nomazgā notīra un sagriež gabaliņos. Vāra nelielā ūdens daudzumā , pievienoju ūdenim 1 ēdamkaroti olīveļu. Kad dārzeņi gatavi var blenderēt.
Kad biezzenis gatavs atdzesētu var sadalīt pa porcijām un sasldēt.
Lai pagatvotu biezzeni no puķkāposta ņemam 1 puķkāposta rozeti un 50 gr teļa gaļu.
Puķkāposts man bija jau sasaldets, arī gaļa. Visu atsaldēju un sagriežu gabaliņos un vāru.
Kad viss gatavs , nolej ūdeni un dārzeņus un gaļu blenderē kopā ar burkānu un kāļu biezzeni.
Kad biezzenis gatavs , pievienoju garšai nedaudz dilles, noformēju un dodu bērnam. Ja bērns ir pieradināts pie olas dzeltenuma var dot vārītu paipalu olas dzeltenumu.
Biezzeni var dot bērnam no 7 mēnešiem. Bez gaļas var dot no 6 mēnečiem. Bieezenis tika dots 9 mēn. vecam bērnam. Lai jūsu mazajiem garšo.