Brīvdienu konkurss: Kā tu tiec galā ar ziemas saslimšanām?

Brīvdienu konkurss: Kā tu tiec galā ar ziemas saslimšanām?

04. Feb 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau trešdien, 6.februārī skaties ONLINE TV tiešraidi un uzzināsi atbildes uz visiem jautājumiem par ziemas saslimšanām, klepu, iesnām.  Bet līdz tam aicinām ikvienu māmiņu piedalīties konkursā!

20130201082011-84245.jpg

Jūsu uzdevums pavisam vienkāršs:

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti savu personīgās pieredzes stāstu, pastāsti, kā ar ziemas saslimšanām cīnies tu!
  • padalies ar mums gan līdzekļos, kas palīdz tieši tev, tavai ģimenei, gan arī tautas metodēs, kas tavā ģimenē ieguvušas jau pārbaudītas vērtības statusu!
  • Izvēlies sadaļu Mazulis un tagus Konkursi un Bērnu-veselība
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Gaidīsim bildītes ar jautriem parakstiem līdz 4.februārim ieskaitot.

Balva

20130117123854-59298.jpg

Balvā izspēlēsim izdevniecības “White Book” grāmatu “Vislaimīgākā mazuļa ceļvedis lieliskam miegam”, kuru sarakstījis viens no pasaules vadošajiem bērnu audzināšanas speciālistiem – Hārvijs Karps (Harvey Karp), ārsts pediatrs ar trīsdesmit gadu pieredzi.

Grāmatā tiek piedāvātas mūsdienīgas un inovatīvas idejas, kā veidot mazuļa dienas režīmu, lai mazinātu diendusu un uzlabotu nakts miegu jau pirmajās dzīves nedēļās, un kā nakts raudāšanu pārvērst ilgstošā, spirdzinošā miegā. Tiek sniegti vērtīgi ieteikumi, kā samazināt zīdaiņa pēkšņas nāves sindroma un pēcdzemdību depresijas risku, kā atradināt bērnu no knupīša un kā piedabūt nevaldāmu divgadnieku jūs uzklausīt un rosināt viņā vēlmi sadarboties. Ja esat zīdaiņa vai maza bērna vecāki, šī grāmata būs neatsverams palīgs dzīves grūtākajos brīžos!

Veiksmi un gaidām stāstus!

Māmiņu Klubs