Blogu konkurss: Padalies TOP3 paņēmienos cīņā ar kolikām!

Blogu konkurss: Padalies TOP3 paņēmienos cīņā ar kolikām!

28. Sep 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zīdainīši komunicē raudot- tas ir fakts. Bet vai mazuļiem ir jāraud visu laiku? Ja šķiet, ka zīdainītis raud noteiktos diennakts laikos bez redzama iemesla, iespējams, ka tās ir tik nelūgtās kolikas.  Kolikas ir neizskaidrojama, ilgstoša raudāšana un tā noteikti nav kā kādas slimības diagnoze. Var teikt, ka teju visi mazuļi lielālā vai mazākā mērā izdzīvo šo posmu, raudot ik dienas no vienas līdz pat 5 stundām. Izklausās diezgan biedējoši jaunās ģimenes nervu sistēmai, vai ne?

20130910102358-87546.jpg

Bet ja lasi šo konkursa pieteikumu, tad vai nu pašreiz mēģini ar kolikām cīnīties savās mājās vai arī Tev ir plaša bagāžas pieredze. Lai gan nav noteikti palīglīdzekļu,kas palīdzētu 100%, tomēr katrai ģimenei ir savs palīgrīku arsenāls, tiekot galā ar kolikām: kāds vizina mazulīti mašīnā; kādam palīdzēs masāža; vēl citam- siltas kompreses vēderam. Tātad galvenais jautājums

KĀDI IR TAVAS ĢIMENES PAŅĒMIENI AR KOLIKĀM?

Kā piedalīties konkursā?

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti savu blogu!
  • Izvēlies sadaļu Bēbītis un tagu Ko-darīt-ja-bērniņš-saslimst, Kolikas
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Piedalies konkursā un dalies pieredzē! Mēs zinām- kādai ģimenei Tava pieredze būs ļoti vērtīga no noderīga!

Balva

Protams, kur bez balvas!

Balvā interesantākā bloga autors saņems grāmatiņu Runcis Puncis, lai mūsu punči nesāpētu :)

20130910102545-32681.jpg

Jaukais grāmatas varonis, kas ieguvis fanus visā pasaulē, beidzot sasniedzis arī Latviju. Katrā grāmatas lapaspusē ir atrodami jautri un aizraujoši zīmējumi, kas rada vēlēšanos to šķirstīt atkal un atkal. Puncis interesantā veidā māca bērnus būt draudzīgiem un mīlēt pasauli tādu kāda tā ir – ar visiem trūkumiem un dīvainībām. Šī grāmata patiks ne tikai mazajiem lasītājiem, bet arī viņu vecākiem.

Konkurss ilgst līdz 29.septembrim.

20130919103347-61617.jpg